söndag 27 mars 2011

Tant Agda strikes again.

Ibland går jag in i riktiga tant-perioder. Jag blir asocial, vill gå och lägga mig klockan 21 och vaknar klockan 5 på morgonen och kan inte somna om. Sedan sitter jag vid köksbordet med en kopp kaffe och tittar på utsikten och tänker "så skönt att inte bo i stan utan att istället få njuta av lugnet och tystnaden".

Igårkväll fick jag iallafall tanta ihop med min gamla vän (fd superbästis, sen gjorde vi typ slut under fyra år och nu har vi reconnectat). Hon har ett litet kid på snart tre (som skulle följa med mig in på toa när jag skulle kissa) och när hon råkade somna i soffan klockan 21 kände jag mig bara så lättad - vi tanter håller ihop. Fast skillnaden är ju förståss att jag inte har ett kid som väcker mig hela tiden, även om jag önskar att jag hade det. Jag LÄNGTAR efter barn, vill också. Det börjar bli lite jobbigt för jag inbillar mig att jag inte ens kan bli gravid. Spåtanten i tisdags sa förvisso att jag skulle få tre (!!) barn, men att det kunde bli lite svårt att skulle dröja flera år, kändes mindre bra. Ska förövrigt återberätta vad hon sa när jag har smält och analyserat det.

Om ett par timmar ska jag på Trädgårdsmässan och spana in fröer och snygga krukor + drömma mig bort om att ha en egen trädgård. Glöm inte att det är Vårdagjämning idag förresten, en timme kortare dygn.

Chao pescao.

4 kommentarer:

Lala sa...

Monki vill oxå ha barn? Hur gammal e han? När ni väl är inne i ruljansen får ni jobba snabbt istället!:) tre barn ska nog gå att knövla till;)

De kallar mig Skrållan sa...

Blir jättenyfiken på vad hon sa! Kändes det träffande? Antar det, eftersom du behöver smälta det. Berätta när du är redo, om du vill!

Duktiga Tjejen sa...

Monki är ett år yngre än jag (hoo!), han fyller sålunda 30 i år. Och ja, han vill oxå ha barn, även om jag skulle kunna sätta igång tidigare än honom...

Ang. Spåtanten - det kommer ett inlägg inom kort när allt är smält, jag tror att det är det nu.

Linnéa i Alabama sa...

haha, precis så har jag varit de sista dagarna, i sängen 8, upp fem och sen gnäller jag hela dagen. tant tant tant