tisdag 5 april 2011

Ofelia 2 veckor.Till min glädje har  orkidén, snart två veckor i mitt hem, blommat ut och fått massor med underbart vackra blommor. Jag visste inte ens att jag gillade blommor, men nu känner jag snarare att jag måste fylla hela hemmet med just orkidéer. Im hooked. Hon har nu fått namnet Ofelia och får äta extra tillskott och stå på bästa platsen i sovrummet.

Tänk att en sådan tillsynes liten sak som en orkidé kan förgylla min tillvaro så, vet inte ens om det egentligen är positivt eller negativt.

10 kommentarer:

Lala sa...

Åhh:( vad drygt att det blev förlängt mitt upp i allt! Kollar hotell då vi ska till Sthlm, vad tror du om Radisson BLU Royal Park Hotel (Solna)? Verkar vara i dina hoods?

Lala sa...

Eller Welcome Hotel (Barkarby)?

Duktiga Tjejen sa...

ja, Solna är mina workinghoods, men jag skulle nog ta varken eller, båda är lite off från stan. Solnas är superfint, Barkarby är boring, men av de skulle jag ta Solna om jag inte hade nått emot att gå en bit för att ta mig till stan (gå till pendeln ca 20-30min?)

Lala sa...

Ok:) Ska boka genom Coop-erbjudandena. Fanns fler som var mer centrala men dessa kändes ändå mest intressanta. Ska bli nice med hotell hursom, det med störst frukost vinner:D

Duktiga Tjejen sa...

Good luck! När var det ni kommer till Sthlm?

Lala sa...

2-5 juni är vi där.

Duktiga Tjejen sa...

Kanske hinner vi ses nått då! Om ni har tid, jag är frisk, och har ett jobb... Har så jäkla ont hela tiden nuförtiden, är rätt asocial :/

Lala sa...

Det vore jättekuuuuul! Du har inte samma mobilnummer va? Messade dig bla på din födelsedag men tror aldrig du fick det? Vi kommer ju att äta mat t.ex. ute varje dag så kanske ses då? Eller en feting mjukglass i G.S?:D Åsså vill jag och syster ha egen shoppindag utan barn och karlar:)

pim sa...

ont i magemn är inget kul. hoppas de hittar orsaken. jag har också magproblem just nu och ska till läkaren fr tredje gången nästa vecka.

Anonym sa...

Lycka till pim! Jag kommer för första gången i mitt liv utnyttja högkostnadsskyddet, springer där var och varannan vecka, 2 ggr bara denna vecka... Kram. / duktiga