lördag 9 april 2011

Today is a good day.


Satte mig på balkongen i solen (Medicinska skäl! Byebye solkräm resten av säsongen!) och läste i boken som ni kan se på bilden. Alltså ärligt, det går bara inte att sluta läsa, den är underbar. Jag älskar att  läsa sånna här böcker, sånna femstjärniga som sätter spår i hjärtat. Det finns ju många bra böcker, men den här hör hittills till årets kanske näst bästa (bäst hittills är Room av Emma Donoghue). The Other Hand är  en New York Times Bestseller och nu tycker jag att även ni ska köpa den på stört. To read it is to love it.

Nu ska jag baka blåbärsmuffins.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ämnet man har i ögonen (melanin?) funkar på samma vis som huden, utsätts det för sol blir det mörkare. Låter som din man har likadana ögon som jag har.. de blir brunare på sommaren och är grönare om vintern. :) (Och jag är född blåögd.. I´m a freak.)

Skönt att du har din love hemma. :)
/Sus

Duktiga Tjejen sa...

What, det hade jag ingen aning om! Förutom att alla föds med blå ögon, den riktiga färgen kommer sen. Fast grejjen är att ögonen är bruna om han är skäggig också, men rakar han sig blir de mörkgröna. Officiellt har han dock bruna ögon och de blir aldrig klargröna.

Sussie sa...

Stämmer inte. Alla föds inte med blåa ögon. Vet många brunögda som är födda brunögda.

Duktiga Tjejen sa...

Skumt, det kanske bara är en myt? Jag vet dock många bebisar som har fötts med blå och sedan fått jättebruna så det är nog inte särskilt ovanligt iallafall. Visste dock inte att solen kunde göra ögonen mörkare!!

Sussie sa...

Pratade nyss med min far o han konstaterade att han är född brunögd. :)

Duktiga Tjejen sa...

Som sagt; det är iaf vanligt ..;)

Duktiga Tjejen sa...

"Vilken ögonfärg föds bebisar med? Dem flesta bebisarna föds med blåa ögon, och så mörknar ögna med tiden. Men som med allt annat så finns det undantag, vissa barn föds med bruna ögon också"

Linnéa i Alabama sa...

Oh, är den en sådan bok som man MÅSTE läsa? Jag behöver tips och orkar inte läsa halvbra böcker nu - jag vill ha the shit direkt!

Duktiga Tjejen sa...

Linnea, då kan du köpa den och room direkt!!