söndag 19 juni 2011

Sleeping in my car...

...-check! Det är lite av en tradition att sova i bilen i varje land, och det gjorde vi utanför Sacramento i förrgårnatt. Sjukt trött på bröllopet sedan, men fint var det. Jag kan rekommendera er att gifta er på en vingård i Sunny California på en gräsmatta med släkt och vänner och goda viner.

Whatelse? Har fått min första amerikanska fästing i Red Woods nationalpark, antagligen då vi la oss med under ett träd och hade lite kul medan en örn seglade ovanför. Och så åkte vi längs kusten och på 2500 meter över havet med massa snö och laviner till Lake Tahoe och allt var grymt vackert. Att åka in till Nevada över bergen och vidare till vindistrikten var typ det vackraste hittills. Förväntar mig samma vackerhet vid Kings Canyon, Grand Canyon och Yosemite också. Min brorsa såg förresten en björn där i förrgår. Jag är lite rädd för björnar och har nu fått veta att de sliter av bildörren om man lämnar minsta grej med lukt i bilen. Oupsi.

Ps. Älskar att ni kommenterar mina inlägg och läser allt varje gång vi lyckas få in Wi-fi på mobilerna. Ska läsa ikapp era bloggar sedan och svara på alla frågor. Oh! Köpte en kamera, en Canon G12, på Best Buy också och är så sjukt nöjd. Mycket dyrare i Sverige. Fotar som aldrig förr så det kommer massvis med bilder när vi kommer hem.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Gud vad härligt allt låter! "En stund av kul" under redwoodträden liksom, liite mer romance än att "åka bil hem i regnet" som jag gjort idag. ;)

Och jaa, glöm inget i bilen i yosemite, björnarna har tydligen också lärt sig hoppa på taket tills dörrarna öppnas, om något ligger i bilen och doftar av sig.

Linnéa i Alabama sa...

"I will undress you!" ... Vilken UNDERBAR resa ni verkar ha! Jag vill också ha lite love under en himmel och en örn. Ser fram emot foton!

Trillingnöten sa...

Helt sjukt trevlig resa det där! Sova i bilen och ha kul i nationalparker med björnar inpå knuten! Och en fästing. Fästingar måste dras till dig på nåt sätt!! :) They like your blood, mohahahahaha....Okej, nu lät jag lite blodtörstig. Sorry!

Emmas Bokhylla sa...

Det later saaaa jakla harligt! Sadar vill jag ocksa resa runt, det verkar alldeles fantastiskt!

Och akta er nu for bjornarna, de later rent ut sagt livsfarliga....!