lördag 9 juli 2011

Sommarstockholm.

Denna lördag gick jag upp klockan åtta och ute är det mulet och ser riktigt ruggigt ut. Perfekt för att komma igång med löpningen igen i mina nya löpar-shapeups. Döm om min förvåning när jag såg att det redan är över 20 grader ute, det är inte det minsta likt Sverige. Måste erkänna att jag är grön av avund på alla som har sina första semesterdagar idag.

Men; löpning var det ja. Får se hur det går, för jag har inte sprungit sedan innan USA och springer bättre i kallare väder.

5 kommentarer:

Lala sa...

Jag fick semester igår och den infirades med att vår bil blev påkörd av en lastbil när den stod parkerad på Pelles jobb. GAH. Men kvällen fortsatte bättre sen då vi fick en fin hyrbil, åt god mat på Vännäs hotell och tog oss sommarens första dopp i sjön;)

Duktiga Tjejen sa...

Shit, vilken jävla tur att ni inte var i bilen!! Avis på semestrarna som sagt...Men jag tog bara ut 12 dagar så jag har faktiskt lite till godo!

Trillingnöten sa...

Jag vet! I går var det mulet på morgonen och jag trodde att det skulle förbli så. Sen blev det plötsligt jättevarmt och soligt. Så härligt. Hur gick löpningen??

Duktiga Tjejen sa...

Det var varmt till och med när det var mulet...

Löpningen gick inte bra, sprang bara 3km på 17min och gick 35 min... Men jag startar light. Det var 25+ när jag kom tillbaka och jag kan inte springa i det!

Johanna sa...

Å, det värsta med löpning tycker jag är att man måste springa så sjukt regelbundet för att det inte ska vara jobbigt. Jag tränar gärna 4-5 gånger i veckan, men pallar inte att bara springa eftersom jag blir helt uttråkad. Vilket gör att det är skitjobbigt varje gång jag väl kommer ut.. Hoppas det kändes skönare för dig iaf!