tisdag 9 augusti 2011

Bättre sent än aldrig?

När jag numer bor med landet runt knuten och finfina badställen är det nästan pinsamt att erkänna att jag inte hade badat på hela sommaren förrän i lördags. Jag hade seriös abstinens eftersom jag ÄLSKAR vatten, bad, snorkling, simning och allt sånt. Inte ens ett endaste litet dopp i Kalifornien i somras, förstår ni vad sjukt?

Det var lika bra att passa på innan solen gick ned över havet i lördags.


 Det var långgrunt i minst 100 meter...Och inte supervarmt direkt...

But I did it, wee! Äntligen årets första (och sista?) både dopp och bad!

14 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Äntligen ett dopp- hurra och grattis! Här på Karpathos doppar vi oss minst tre gånger i timmen, för vi överlever inte värmen annars! ;)

Johanna sa...

Jag älskar också att bada, och dör när jag tänker på hur få gånger det blivit den här sommaren. Längtar ihjäl mig efter att få badabadabada. Hoppas att värmen kommer tillbaka till helgen då jag är ledig, jävlar vad jag ska bada då.

Duktiga Tjejen sa...

Inte alls avis på Karpathos. Inte alls, hmm...

Johanna: bara jag får bada en enda gång så stillas mitt hjärta lite. Ingen gång var katastrof! Hoppas oxå på värme i helgen...

Hanna Lans sa...

Men i Kalifornien är ju faktiskt vattnet svinkallt. Du är helt klart förlåten för att inte ha badat där.

Duktiga Tjejen sa...

Hanna: sant! Men i tex LA så var det en hel del som badade, i Santa Monica, Santa Cruz osv...

Trillingnöten sa...

hahaha, så tvärtemot mig! Jag är en sån badkruka och när jag var tvungen att bo på stranden i två-tre veckor varje sommar med barnen som au-pair höll jag på att dö. Hata :) Men det är ju bra att någon gillar det liksom! Så skönt att vi är olika!

Nadja sa...

Kul att hitta en ny blogg, har kollat igenom den litegrann och ska titta igenom den mer. Mysig blogg i alla fal, jag kommer absolut tillbaka :)

Duktiga Tjejen sa...

Trillingen: haha, du älskar kött oxå, inte jag :D
Nadja: Tack! Och välkommen!

Nadja sa...

Tack tack :) Jag flyttade redan i februari men nu har vi precis varit hemma med familj och vänner och då gör det ju alltid lite extra ont..

Duktiga Tjejen sa...

Grymt, blir sjukt nyfiken!

Nadja sa...

Hehe jo vi bor i Honolulu (ligger på ön Oahu och är staten Hawaiis "huvudstad".) Var bodde du förresten när du bodde i USA? Det kanske jag kan hitta nånstans i bloggen iof..

Duktiga Tjejen sa...

Vad spännande! Pratade precis med min pappa häromdagen om att åka till Hawaii...

Jag bodde på ön Puerto Rico, fristående stat till USA.

Lala sa...

Älskar att bada!! Så sköönt!! Badade första gången (och enda då någon skrämde upp mig om att få in skitvatten i puppan nu när jag är preggo) i början av juli. Då jag väl doppat mig vill jag aldrig upp igen;)

Duktiga Tjejen sa...

Lala: puppan, hihi. Lär ha varit fett kallt i början av juli!!