lördag 3 december 2011

...

Mens, såklart.

Visst är jag glad att den är regelbunden och jag hade inte räknat med underverk, men det är ändå trist.

Det är så lite som funkar med den här kroppen nu. Mensen är typ det enda. Min medicin ger hemska biverkningar, så jag vill inte ta den heller. Dead end.

Skriver inget mer om det här nu på ett tag, förutom att jag är jätteglad för alla tips.

17 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Ämen vad FAN!

Miss Baglady sa...

Det går säkert nästa månad. Håller tumme!

Tears and Pearls sa...

Håller alla tummar och tår här hemma i götet för att det ska gå bra och bli bra!! KRAM <3

Husfrun sa...

Skit också. Jag håller tummarna så hårt jag kan vilket såklart låter fasligt banalt.

Anonym sa...

För att hitta något positivt så är det ju jävligt bra att du har regelbunden mens iallafall då du vill försöka bli gravid .. men det var en klen tröst jag vet .. hör ju själv hur det låter! :/

Men kanske är det helt enkelt så att du måste få lite mer "lugn och ro" nu först innan din kropp är mottaglig, typ ordning på jobbfronten så du börjar må bättre! Kanske din kropp mår och påverkas ännu MER än vad du tror av det?!

kramkramkram!!!

Nadja sa...

Tråkigt att höra.

Maila på och fråga hur mycket du vill, skicka till den vanliga mailen. Vi brukar använda kayak.com när vi bokar flygbiljetter för övrigt. De brukar hitta hyffsat bra priser, om du vill ha tips IRL om vad man kan göra på Hawaii om ett par veckor så kanske vi kan ses i Stockholm och ta en fika förresten :)

Sus sa...

Tråkigt.
Men jag tror du har helt andra förutsättningar då du får semester och får varva ner.

MissPkm sa...

... Tråkigt... men hoppet kvarstår. Håller tummarna för nästa ägglossning.

Anonym sa...

HELSKOTTA!
Du kommer att bli världens bästa mamma när det är dags. Men va fan! Nästa gång.. .=

Kram

Joanna Björkqvist sa...

Suck! Men snart så! Eftersom vi alla håller tummarna så intensivt måste det väl ändå bli bra snart...? Det måste vi alla tro! DU med!

Anneli sa...

Jag känner verkligen hur ledsen och trött och besviken du måste vara. Jag var där själv en gång. Man vill bara sparka livet så hårt man kan i ändalykten (för att använda ett trevligare ord). Men, man får ALDRIG ge upp. Jag håller alla mina tummar och tår. Jag anlitar hela familjen, och det blir verkligen många tummar och tår :)

Emma sa...

Jag har inga bra tips, tyvärr, och vet inte om jag kan säga något som ens liknar pepp utan att det könns som om det låter löjligt... Men, det är ändå väldigt positivt att mensen är regelbunden ändå, trots allt. Och den kommande semestern, men miljöombyte, avslappning och vila, det kanske är precis det som behövs? Kroppen får en boost av att komma bort och bara vara, kanske det skulle kunna vara det som precis behövs?
Tänker på dig!
Kram!

Erika sa...

Vet hur det känns, grät när min kom när vi började försöka. Men du, det är skitbra att den är regelbunden och ägglossning har du ju så det kommer att gå vägen. Nemas problemas! Kramar!

Duktiga Tjejen sa...

Tack alla, så snälla och fina ni är. Jag ska inte ge upp än på ett tag. Semester och sånt gör nog susen, tror att ni har helt rätt i det. Det finns ju även mycket hjälpmedel att få, tack och lov.

Anonym sa...

:-( Men som du skriver här ovanför.. lite semester är aldrig fel :-)

Fifi sa...

Tråkigt :( Håller tummarna för att det är sista gången på läääänge!

Johanna sa...

Kram.