måndag 23 januari 2012

One Lovely Blogaward och beundransvärda kvinnor.

Plötsligt har jag fått en award till av underbara Åsa! Motiveringen löd såhär: För jag älskar hennes humor. Lite torr och bitter, men så kärleksfull ändå. Jag  har inte ens märkt att jag har humor i min blogg, så det här var extra  kul att läsa.

Dessutom fick jag en utmärkelse av S.W; Kvinnor jag beundrar.

Snacka om att ni förgyller mina spyfyllda dagar.

Jag är sämst på att skicka sånt här vidare, men nu väljer jag ut fem kvinnor i bloggvärlden som jag beundrar lite extra mycket just nu:

Träningslyckan: Jag har tidigare skrivit varför här. För mig är hon en förebild när det gäller typ allt. Familjeliv, kost, träning, inställning. Hon är helt jävla oslagbar. Jag har även träffat henne i verkliga livet, men alldeles för lite.

Nadja på Hawaii: För att jag ser mig själv i henne. Jag känner igen så mycket. Hon träffade kärleken och flyttade till andra sidan jorden (jag gjorde samma sak i hennes ålder, även om det för mig slutade olyckligt) och är supergullig som person. Jag träffade henne i december.

Mammas Machete: Julia bor på Allmänningen i Colombia och skriver superintressanta inlägg. Jag lär mig alltid något nytt om colombianska traditioner, skillnader och likheter. Julia är verkligen en kvinna att beundra.

Stora tankar om små ting: Lisa skriver alltid så roligt om vardagsutmaningar. Hur det är att ha två små barn och inte få sova ordentligt, få en liten tvåårig näve hytt mot sig och fixa med hus. Hon är ett levande bevis på att man inte behöver leva glamour-liv för att få varje inlägg intressant.

Nilla: Underbara, humorfyllda Nilla som skriver på sin Beiga som jag envisas med att kalla Färgsprakande. Jag är nämligen övertygad om att hennes debutroman kommer vara just färgsprakande. Så ironiskt roliga hennes blogginlägg är kan boken inte vara annat.

En extra eloge till mina skrivarvänner Egenutgivarna också. Jag längtar så mycket efter att träffa er att jag nästan blir irriterad.

Sen stordiggar jag resten av de bloggar jag läser också. Det vet ni väl?

9 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Åtminstone den här egenutgivaren kommer till Sthlm om en inte alltför snar framtid! V.7 kanske, hur ser den veckan ut för dig?

Duktiga Tjejen sa...

Hanna: Alltså, jag är ju sängliggande så kan absolut inte ta mig någonstans, inte ens utanför ytterdörren om jag inte verkligen måste, så himla tråkigt! :(

Hade jättegärna setts!

Om jag mirakulöst blir bra tills dess hör jag av mig.

Lisa sa...

Men TACK! Alltså blir sjukt glad nu. Fina du! <3

Lisa sa...

Men TACK! Alltså blir sjukt glad nu. Fina du! <3

nillas liv på pinnen sa...

Tack! Den motiveringen värmer verkligen! =)

Joanna Björkqvist sa...

Jag reagerade också på motiveringen om din humor! Har nog missat den lite, men härligt att du fick awarden i alla fall! Absolut välförtjänt! :)

Hanna Lans sa...

Den här kvinnan kan ta sig utanför Sthlm också och uppvakta med ett glas vatten eller vad det nu är som inte kommer upp igen. ;) Fast det förstås, känner man sig galet nedkörd och nedspydd, så vill man inte ha besök av en energisk Hanna ...

Anonym sa...

Men shit, TACK! Vad glad jag blir och detta förgyllde verkligen min febriga dag! Kram kram!

PS. Vill också träffa dej mer irl!

Duktiga Tjejen sa...

<3

Och Hanna, vad gullig du är! Jag orkar dock inte ens träffa släkten nu. Mamma får inte ens komma hit. Jag luktar illa och ser förjävlig ut och orkar knappt prata. V.7 kanske jag är mirakulöst bra dock?! Förvisso tveksamt. När jag är "frisk" tar jag GÄRNA en tripp till Götet dock och träffar dig och er. Har hört ryktas att man kan må bra från v. 20... :)