måndag 30 april 2012

Power award!
Jag har fått en power-award av Mockapocka. Hur fint!

Maria som grundade awarden har följande motivering:


Jag ser många av mina bloggande vänner ha det tufft just nu. Separationer, dödsfall, refuseringar, nära och kära som farit illa, drömmar som gått i kras eller blivit väldigt svåra att uppnå. Det här är ett pris fullt av styrka och kraft. Inte för att ni egentligen behöver det för jag har aldrig sett starkare kvinnor än er som jag delar ut mitt pris till. Det här är snarare ett "jag tror på din styrka och kraft"-pris. Ingen kommer undan livets berg- och dalbanor och jag är imponerad av hur ni hanterar dalarna. Det här är ett pris fullt av beundran. Fullt av kärlek.


Många har redan fått den nu, t.ex. Joanna som nyligen förlorade sin bror i en tragisk olycka i Thailand och har skrivit om det så starkt i sin blogg att det blöder i hjärtat. Jag väljer därför att ge den till fyra som jag inte tror har fått den ännu:


Träningslyckan: För att jag alltid beundrar hennes positivitet, kämparglöd och livsstil trots motgångar som sin mors bortgång och sjukdomar.


Fröken Svensson: Som har ont varje dag i sina nerver och fortfarade inte vet varför. Dessutom längtar hon hem till Norrland, men för sin dotters skull stannar hon kvar i Stockholm just nu.


Jojjo: Som har bebislängt och gått igenom liknande saker som jag på amerikansk mark, även om det var länge sedan nu. Jag tycker att hon verkar starkt rent allmänt.


Åsa: Som äntligen ska börja med IVF! Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

TACK! Och eftersom det är 5 år sen imorgon så kom denna power award väldigt lägligt! 1 maj är en tung dag..

Jojjo sa...

Åh men åh, tack! Jag känner mig inte alltid särskilt stark så det värmer verkligen att man iaf uppfattas så!

Fröken Svensson sa...

Men.. FINA FINA DuuU! Tack för din award :) Såg detta nu först. TACK vilka fina ord, blir ju helt rörd här..!!! Kram!

Åsa sa...

men sötnöt! Tack för dina varma ord :) du är en liten, nej en stor pärla :)
Stooor kramis!