lördag 30 april 2011

Festen och jag, vi har gjort slut.Igår var jag på filmfest  och kom på diverse saker:


1. Att jag var så himla ointresserad av att prata med folk, trots att det var en supertrevlig tillställning med massa god mat, dryck etc. Kom på mig själv med att tänka på annat, låtsas intresserad av konversationer och snegla på klockan för att se när jag kunde åka hem. WTF?


2. Att jag vill och måste se min all-time-favorite-film Det Stora Blå igen - snarast. Jag älskar den, världens bästa 80-tals-film (förutom The neverending Story). Minns ni? Musiken av Eric Serra, snygga Jack...oooh. Det var quiz om filmer och den enda jag nailade direkt var den som faktiskt berörde en bok och författare. Jag är en  boknörd, förvisso inget nytt.


3. Helt enkelt att jag och fest inte går ihop längre. Jag tror att vi har gjort slut, festen och jag. Jag trivs bättre hemma med böcker och film och en löptur i skogen och jag vettesjutton om jag kan skylla det på D-vitaminbristen.


Le Grand Bleu...

3 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vet du, jag har också gjort slut med fester. Jag sitter hellre hemma under min korkek och luktar på blommorna. Fester är överskattade :) En bra film, nåt gott att äta, bra sällskap och en skön soffa är så mycket skönare än hög musik, för mycket alkohol, överfyllda rum och chips... :)

Duktiga Tjejen sa...

Exakt!!

pim sa...

jag har nästan gjort slut med fester. skulle absolut kunna göra det helt.
åh "det stora blå" är min stora favvo också. måste se de nån dag. det var länge sen