fredag 20 maj 2011

Lund.


Lund måste ha den godaste falafelrulle jag har ätit. Varför lägger de inte ett berg persilja på dem i Stockholm? Lövely. Solen började skina efter det att jag hade jobbat hemifrån syrran igår, så vi tog en tripp på stan och jag kände direkt att här skulle jag kunna bo. Jag gillar ju inte ens Stockholm särskilt mycket. Jag vet att Stockholm är en liten huvudstad, men jag vill hellre bo i en stad med cykelavstånd och mindre stress. (Gärna i ett varmare klimat också för den delen, förstås). Jag förstår iallafall verkligen att min syster trivs här, Lund är svinmysigt.

 

8 kommentarer:

Sussie sa...

Haha, sista kommentaren och bilden gjorde att det började rycka ordentligt i mungiporna. :)

pim sa...

lund är mys :) fast det sägs att det finnas godare falafel i malmö .)

Duktiga Tjejen sa...

Sus: Haha, ser nu att det ser lite ironiskt ut ;)

Pim: Jag har ätit falafel i både Malmö och Lund, den i Lund var mkt godare :) Fast det var ju 10 år sen sist i Malmö förståss...

Trillingnöten sa...

Lund har jag svängt förbi för två somrar sen :) Fint och Malmö gillar jag mycket! Kunde tänka mig att bo där...Stockholm...nja.

Underlandet sa...

Men jag tänker att Lund är lite som Uppsala, svinmysigt så länge man pluggar, men hur mycket finns det att göra om man inte är student?

Duktiga Tjejen sa...

Lund tror jag är mkt roligare att bo i efter plugget än Uppsala! Nära till andra roliga städer, Köpenhamn, fin natur osv. Inte så liten stad heller egentligen;) har ju dock bars varit här denna gång...

Burgschki sa...

mitt gymnasium var i lund (jag bodde utanför stan vid havet) och jag pluggade sedan i malmö och jag gillar båda städerna som fan. fast malmö är bättre, man har ju en strand och allt.

Duktiga Tjejen sa...

Strand är värt grymt mkt!