Min första kyckling!
Igår tillagade jag min första, hela kyckling någonsin. Jag är en såndär halvmes som alltid köper färdiga fileér eller lår eftersom jag är lite rädd för kött, men igår gav jag mig på att klippa och trixa. Resultatet blev mycket bra och gott (fast jag tycker synd om fågeln...)
7 kommentarer:
Jag hade också nån fobi för hela kycklingar och ville inte tillaga själv (lät dåvarande pojkvännen fixa allt sånt), men nu är jag lite modigare :) Din kyckling ser faktiskt supergod ut! Väldigt proffsig!
Jag har heller aldrig vågat mig på det. :-D Jag tycker det är så mkt icke-ätbart i sånadär färdiga kycklingar.. /sus
jag har aldrig vågat, det är et där råa som är lite too mucho
Ja, jag var rädd, men det gick bra och var SÅ mkt ätbart, typ allt! Dessutom 19kr kilot för svensk...
Jag är också för mesig för att våga hålla på med kött så.. men borde ju testa helt klart!
Det ser ljuvligt gott ut! Recept? :-)
Recept lättast i världen! Klipp upp kyckling, lägg i oljad form och pensla med grillolja. Grilla i ugnen typ 50 min och tryck sen ned lite färsk vitlök, coctail-tomater och häll på lite vatten för sky. Lägg på färsk timjan när den tas ut och voila!
Skicka en kommentar