söndag 8 maj 2011

Tanta Agda på riktigt.

Åh, jag blir så irriterad när kroppen hindrar mig från att göra vad jag vill. Ibland bara blir det så, och det finns inget jag kan göra.

Jag har förvisso tränat 4 gånger denna vecka (två gånger step, en gång innebandy och pushups, en gång 7km löpning + 60min promenad) samt gått promenader, men när jag skulle ut på ytterligare ett löp-pass ikväll så gick det bara inte rent fysiskt. Efter femton minuter gav jag upp och gick resten av vägen.

Jag har ont i mina ben, rygg, handleder och fotleder, och visst är det skönt att veta VARFÖR och att det kanske blir bättre om några månader, men ibland vill jag bara lägga mig ned och SKRIKA för att kroppen beter sig som en gammal, gammal tant och BEGRÄNSAR mig. Jag vill inte vara Tant Agda 85 på riktigt.

Jag måste boka in mig hos en ny läkare redan imorgon och gå och kolla upp min benmassa mellan Island och Kalifornien-resan. Tills dess kan jag bara fortsätta att käka medicin och d-vitamin och träna när kroppen tillåter.

4 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jag kan tänka mig att det är så frustrerande att ens kropp sviker en gång på gång! Sånt man borde klara av med råge och så ger kroppen upp...har det blivit lite bättre sen medicin och vitamin introducerades?

Duktiga tjejej sa...

Nej, känner ingen fysisk skillnad alls. Det enda jag känner är att jag har svårare att sova samt har fått sämre hy. Det ska dock ta 3-4 mån innan jag känner nått, om det alls hjälper... Tycker iofs att jag kan se en muskel lite mer på armen, men det kan vara inbillning;)

pim sa...

välkommen till tantvärlden:) mitt senaste inlägg handlade också om det och då glömde jag ändå pollenallergi på min lista.. hrmm
ska bli intressant att se hur man mår när man verkligen är tant:(

Duktiga Tjejen sa...

Ja ursh. Men fortsätter det såhär kommer jag inte hinna bli tant ens :/