fredag 17 juni 2011

Dagens sjukaste:

Att låtsas jobba på Google i Silicone Valley och slinka in personalmatsalen och plocka på sig av olika rätter som vi sedan satt ute och åt medan vi förundrades över alla googlecyklar, fitnessanordningar och annan extrem lyx. Sedan smet vi in på toan som hade gratis bindor och tamponger och tog ett par burkar cola och kaffe på vägen ut. Inte för att vi är snålast i världen utan just because we could.

Måste erkänna att jag avundas Googles arbetsmiljö alltså. Shit vilket ställe.Ps. Svar på en fråga: Det är kallt i SF eftersom staden ligger i en bukt och får kalla vindar från havet. Det är egentligen väldigt märkligt, för bara man kommer utanför stan är det soligt och ofta runt 10 grader varmare (rätt stor skillnad på 15 och 25 liksom). Därav valde vi oxå hotell tre mil norr om SF i San Rafael.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha.. och hur fasen kan man ens få den idén? Låter kul hur som helst. /Sus

Johanna sa...

Hahaha, vilken story att kunna dra för folk. "Näe, men var inte det samma dag som vi satt och käkade inne på Google, du vet?"

Mäktigt.

pim sa...

jag såg en dokumentär om hur det var atta rbeta på google och det var ju hur coolt som helst:)kul att komma in där.
surt att kanada blev inställt:(

Duktiga Tjejen sa...

Det var såklart Monkis ide att sno maten, haha. He is crazy. Jag väntade faktiskt utanför medan han gjorde det. Hade förväntat mig polissirener men icke. Haha.

Trillingnöten sa...

Coolt! Jag har hört massor om arbetsstället Google och det är alltså sant? Ja, det är ju där jag ska vara helt enkelt. Min framtid. Japp. Klappat och klart. Måste bara nästla mig in!

Emmas Bokhylla sa...

Ah, haftigt! Dar skulle jag ocksa vilja jobba... Undrans hur manga miljoner manniskro man maste slass med for att na dit... ;-)