torsdag 16 juni 2011

If you're going to San Francisco...

...be sure you wear some warm clothes.

Det visste jag iofs redan, och trots att vi har tajmat "varmast på året" så är det kallt. Igårkväll när vi stod vid Fishermans Wharf och väntade på Cable Car:en i 45 minuter eftersom det var fel på spåren höll jag på att förfrysa. Fast det var ganska spännande att få uppleva att en lastbil fick putta oss uppför ett par backar...

Annars har jag blivit stört mycket förkyld, har gått över Golden Gate, ätit middag med släkten i en lägenhet i Castro och helt ärligt inte ätit ett normalt mål mat sedan vi åkte i måndags förutom då. Kom på att jag knappt ätit på ett dygn nu förutom lite kakor och avokadochips. Mycket bra, mycket bra. Men vad sjutton, det finns så mycket att göra och se att det inte är så lätt att hinna äta.

Vi tänkte stanna ett dygn till i San Rafael iallafall och imorn åka vidare norrut innan bröllopet på lördag. Vet inte om jag kommer ha internet igen, men det kommer ett par schemalagda inlägg då och då.

Förresten, Monkis jobb i Kanada blev inställt. Så jävla surt!
Vi hörs!

5 kommentarer:

Johanna sa...

Nej, vad sjukt tråkigt med jobbet i Kanada! :(

Men gött med semester, låter ju underbart med bröllop och USA-semester. Det är faktiskt helt sjukt att det är så kallt i San Francisco, på alla bilder därifrån ser jag ut som att jag ska frysa ihjäl, trots att det var tokvarmt på alla andra ställen i närheten. Mycket skumt.

Duktiga Tjejen sa...

Exakt! Därav är vi i San Ragael där det är mkt varmare och bara tre mil till SF. Galet. Fast vi kan gå i tshirt på dagarna en del i SF nu och det är amazing.

Trillingnöten sa...

Kallt i San Fran? Jag har ju inte varit där, men vill åka. Då vet jag att en extra tröja eller två är att föredra.
Fasiken vad trist med jobbet! det hade ju vart askul att åka till kanada ju! När väljer man att åka dit annars liksom??

Underlandet sa...

Men ah! Varför blev det inställt? Vad händer istället? Och varför är SF kallt när det ligger i Kalifornien?

Duktiga Tjejen sa...

Vet inte vad som händer istället för Kanada, vi får se...