onsdag 29 juni 2011

Kvällslista.

Plats: Hotellsängen i San Rafael.
Äter: lokala jordgubbar och bigaråer från Farmers Market i Manteca.
Väder: Regn. Tydligen regnrekord, och även första regnet sedan vi kom hit. Vi trodde att det regnade en gång när vi åkte bil utanför Sacramento i mörkret, men det visade sig vara den största insekts-svärmen jag någonsin sett som smattrade mot plåten.
Har nyss gjort: duschat!!! Herregud vad skönt. Använde ansiktsmask som jag köpte i Vegas och slösade lite extra på varmvattnet.
Har nyss sett: lokala nyheter om hur vidrigt grisar behandlas här och är inte förvånad. Tror att det är samma sak på många ställen i Sverige och är glad för att jag inte har ätit griskött på 20 år.
Ska göra: läsa "den glömda trädgården" och sova. Ska bli helt gudomligt skönt.
Dagens bästa: okej, soluppgång i Yosemite var fint, men inget gick upp mot duschen nyss. Fyra dygn i bilen sätter sina spår alltså. Inte bra för mina leder heller.
Dagens mat: två mackor, tre kycklingvingar, en kaka, chips, jordgubbar, cherries och en latte på Starbucks. OBS - mina lovehandles har vuxit och boy o boy ska jag träna när jag kommer hem!
Imorgon: ska vi kanske till Alcatraz och Muir Woods (nationalpark) och sedan hem på middag hos min kusin och hans gravida tjej i centrala San Francisco innan vi tar nattflyget till NYC.
Dagens hälsning: Älskar era kommentarer!

4 kommentarer:

Linnéa i Alabama sa...

Ah vilket underbart inlägg! Jag blir glad när jag läser det! Härligt med dusch. Har tänkt läsa den boken länge, är den bra? Grooooossss med insekterna! men lite coolt samtidigt.

Duktiga Tjejen sa...

:)

Boken är jättebra hittills, den blir mer och mer spännande... Har bara läst 70 sidor hittills dock!

Trillingnöten sa...

Helt fantastiskt :) Det är så kul att läsa om din resa, känns lite som att jag sitter där med er (eller sover i bilen, haha)! Hoppas NY blir lite bättre denna gång!

Johanna sa...

Haha, en dusch kan vekrligen vara det allra allra bästa ibland. Och det är så roligt det där med maten i USA, det är ju helt omöjligt att inte äta enbart knäppa saker hela tiden. (Fast goda!)