tisdag 28 juni 2011

Fjärde natten på raken i bilen...

Och nu börjar jag känna mig riktigt snuskig. Och trött. Vår snittsömn per natt är alldeles för låg, och igår åt vi inte någon mat förrän runt 19 på kvällen och då bara en macka. Ingen björn i sikte iallafall men alla andra hade visst sett både en och två dagen innan. Yosemite var hur som haver superfint även utan björnarna och vi sov sedan på ett rest stop vid en fors där vi kunde tvätta av oss lite.

Nu har vi parkerat utanför ett McD och smygsurfar igen. Vet inte ens var vi är men det är varmt och för typ första gången på hela resan inte blå himmel. Snart är vi tillbaka i San Francisco en sista natt innan nattflyget mot New York och min ena kusin har erbjudit sovplats i deras vardagsrum men jag vill verkligen bara in på ett hotell och SOVA SOVA SOVA. Gud vad jag klagar. Fl'åt. I NYC har vi iallafall hotell för alla dagar, vilken lyx! Sist där sov jag som sagt på lite golv, lite tunnelbana...

Dagens längt:
Sängen
Bra mat
Röra på mig
En dusch

3 kommentarer:

Johanna sa...

Lycka till med resten av resan :) Med lite sömn i kroppen kommer det nog att känner alldeles utmärkt!

Emmas Bokhylla sa...

Ni stannade inte, gick ut i skogen, oppnade en pasa Doritos och ropade "Komsikomsi"? Da hade i alla fall jag kommit springandes!! :-)

Duktiga Tjejen sa...

Vi funderade på att klirra kakor på bildörrarna, haha!