torsdag 7 juli 2011

Böcker, böcker, böcker.


Här är bokskörden från USA. Men trots att jag köpte såpass många kliar det i fingrarna efter att göra sommarens bokbeställning på nätet. Tror faktiskt inte att jag kan hålla mig. Vill bland annat köpa Niceville och Här ligger jag och blöder som äntligen är beställningsklara. Och de två sista Dexter-delarna såklart, innan säsong sex kommer på tv.

Så mycket böcker, så begränsad tid.

Olästa i bokhyllan idag: Cirka 120.

9 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Åh vad härligt med så många olästa! Då har du i alla fall över sommaren :p hahaha...Jag väntar på några från biblioteket. På en bok är jag nummer sex...blir väl om ett halvår. Gäller att gardera sig in i framtiden!

Duktiga Tjejen sa...

Jag brukar försöka att inte ha fler än 100 olästa (fix ide) men det är ju överskridet nu;) Vilka böcker väntar du på?

Bondhustrun sa...

Fantastisk hög!
Jag läste Niceville - eller "The Help" som den heter på engelska, och jag läste den ju på engelska - i våras och tyckte att den var SVIIIINBRA. Härlig att se fram emot!

Duktiga Tjejen sa...

Bondhustrun - åh, nu är jag ännu mer sugen på att köpa den boken!

Johanna sa...

Å vad härligt! Ska fira min födelsedag i efterskott i helgen med familjen i sommarstugan, har önskat mig ett gäng goa böcker och längtar efter att bara ligga i hängmattan och njuta.

Linnea i usa sa...

Oh! Jag har The Help hemma som ligger och väntar på mig. Det känns lyxigt. Jag ser såå mycket fram emot att höra vad du tycker om The Shack. Caseys mamma "tvingade" mig att läsa den och den var verkligen annorlunda. Öppnade ögonen på mig helt klart, men jag vet inte om den samtidigt hjärntvättade mig lite? Berätta vad du tycker!

Freedomtravel sa...

Härligt med läsning! Husbilen är fullpackad med böcker nu inför sommarens Europaresa :)

Duktiga Tjejen sa...

Älskar böcker!

Linnea - har läst ut den nu, får blogga om den helt enkelt!

Emmas Bokhylla sa...

Ah, haaaarligt! Massor av lastid dar!