fredag 22 juli 2011

Det var faktiskt Han som valde färgen på Sephora:

10 kommentarer:

Ting sa...

Somrigt!

Hanna Lans sa...

Snyggt! Sälv valde jag det mörkbruna nagellacket på Sephora sist. Men varför jag inte slog till på även den där turkosgröna nyansen, det är för mig en gåta. Nästan inga pengar ju. ETT nagellack köpte jag. Man undrar hur det står till. Men det var väldigt fint, det mörkbruna. :)

Trillingnöten sa...

Vågat! Jag köpte massor med nagellack förra året i NY, men använder dem inte. Tragiskt! Blir inspirerad att ta fram mina egna vågade färger!

Anonym sa...

ha nar jaghade mintgröna naglar sa min davarande kille: tykcer du om den färgen? skulle du köpa en bil i den färgen? /burgschki

Lala sa...

Fint ju! På naglar tycker jag man vågar ha mer färg än i övrigt. Jag har te.x. väldigt svårt för läppstift på mig själv men naglarna finns det inga gränser för;)

Lala sa...

Jag har bytheway en ny blogg om du är intresserad;) blev så less blogspot då jag aldrig fick till bilderna i rätt ordning, grrrr.

Duktiga Tjejen sa...

Jag köpte tre färger på Sephora, men ska ge de andra till mina syrror. Rätt kul med störda färger faktiskt, känns lite somrigt på nått sätt. Fast jag har ju ingen koll (trodde jag ja).

Lala sa...

ba skoja, är tillbaks på blogspot;)

Duktiga Tjejen sa...

Lala -hehe! Blogspot är rätt bra ändå... Om du byter template kanske det ordnar sig med fotona? Den som jag har t.ex är det mkt mer ordning på gällande foton än tidigare.

Lala sa...

Jaa, alltså det blev helt annorlunda inne på blogspot igår och allt kändes lättare.