tisdag 26 juli 2011

Tack Pocketförlaget!


Ibland är det extra roligt att blogga om böcker för en tidning, speciellt när jag blir erbjuden recensionsexemplar och roliga örngott som ovan. Örngotten är inspirerade av de teman som böckerna verkar handla om, dvs. sex, och därför har örngotten en JA- och en NEJ-sida. Hm...

I höstas var jag på författarträff där bland annat Bob Hansson läste ur sin bok Vips så blev det liv, och jag måste säga att jag var lite sugen på att köpa den av honom då, men istället köpte jag Magnus Lintons Cocaina, och medan mr. Linton skrev dedikationen till mig i boken sa han "jag känner igen dig...känner vi varann?". Efter det köpte jag även Patti Smiths SIGNERADE Just Kids samt diktsamling för de sista slantarna. Tur, för nu fick jag ju Bob Hanssons bok alldeles gratis ändå.

Författarträffar och böcker gör mig så sjukt inspirerad att bara skriva, skriva, skriva och får mig att fundera över varför jag jobbar heltid med en massa...administration.

Här skall det läsas...


Bob Hansson på Mosebacke i höstas.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bob Hansson är pinsam! Bara en massa ord, inget innehåll. Måste verkligen av-rekommendera. För mer info, för mer info se http://efterarbetet.etc.se/kr%C3%B6nika/m%C3%A4n-som-inte-bara-kramas

Annars: very nice blogg :)

Duktiga Tjejen sa...

Anonym: tyckte faktiskt att han var rätt jobbig på sin presentation, men just därför blev jag nyfiken på boken... Roligt att du gillar min blogg annars, vem du nu än är :)

Trillingnöten sa...

Vilken kul grej att skriva sånt!De där gratisexen är ju inte helt fel när man slukar böcker! Bob Hansson måste jag läsa också...ännu en bok på min lista!