fredag 5 augusti 2011

The Cove...


Igår på vår Datenight såg vi som sagt dokumentären The Cove, en dokumentär jag har velat se länge men det blev liksom inte av förrän nu.

Kan ju säga som så, att jag vet inte om jag någonsin har gråtit så mycket till en dokumentär förr. Jag börjar nästan grina bara av att skriva det här. Hur kan människan vara så vidrig? Det är skrämmande. Jag menar, jag vet ju hur vidriga vi är, men att bli påmind så, att se i detalj... Det är äckligt. Mitt bebislängt skalades ned med ungefär 50 %, det är fan inte rätt att sätta mer liv till vår hemska planet (Then again - jag är ego, jag vill ha ett barn av egoistiska skäl).

Jag har dock bestämt mig för att stödja delfinräddandet (och även regnskog), jag är nämligen rätt tveksam mot stora organisationer som Greenpeace osv där pengarna ofta försvinner i andras fickor (och som de också sa i dokumentären - var är WWF? Var är Greenpeace?), men det här, att sponsra eldsjälar som offrar allt för att rädda djur och natur, det är äkta.

Vill du också göra något? Läs mer här.

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Oj, nu vet jag inte om jag vill se den...har hört talas om den tidigare...jag blir lätt så upprörd när jag ser sånt där! Och vill typ skrika och slå ned alla idioter...inte bra för hälsan med andra ord!

Duktiga Tjejen sa...

fast sanningen är alltid bra, ju? Leva i förnekelse är farligt. Fast skönt, såklart.