fredag 12 augusti 2011

Rut m.fl.


Följande sak har aldrig tidigare hänt i mitt liv: Att gå in i en klädaffär, prova sex olika plagg och köpa exakt just de sex plaggen, och dessutom komma på att TRE var byxor och ett var jeans-shorts. HUR stora är oddsen?! Det hände liksom inte ens när jag hade stl.34 och passade i det mesta.

Jag blev kär i Rut m.fl. i Östersund direkt. Om ni är där måste ni gå till den affären (eller i någon annan stad. Finns dock ej i Sthlm). Sjukt fina kläder och dessutom till mycket bra pris. På fotot kan ni se mig i en något höstlig outfit därifrån (ser förvisso ut som att mitt ena ben är ungefär dubbelt så tjockt som det andra, men vafan). Mina vinröda converse från Los Angeles till det och jag känner mig nästan schnygg.

24 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Det ser verkligen snyggt ut! Vilken prestation att faktiskt hitta så pass mycket och köpa allt. Det är fasiken inte ofta för mig heller...alltid är det nåt som inte stämmer med plagget. Grattis :)

Jojjo sa...

Härlig tröja, nästan så man faktiskt längtar efter hösten när man ser sånt!

Jag tror jag har tappat stilen helt, blir helt ställd när jag går in i en affär och vet inte vad jag vill ha. Allting ser ut att komma från nån annan värld, jag vet inte hur jag ska klä mig längre! Åldersnoja? Ja, kanske. Hua.

Duktiga Tjejen sa...

Testa Rut mfl. så kommer ni hitta massssssor! :)

Tears and Pearls sa...

VA? Finns inte Ruth m.fl i STORSTADEN Stockholm? Den finns ju här i göteborg :)

Duktiga Tjejen sa...

Man kan säga att Sthlm är stan som inte har allt! :P

Lala sa...

Du är alltid snygg! Läste hos Maja att hon var klädråd och att allt satt kanon:) i Umeå finns Rut mfl men jag handlar supersällan där, får allt ta och kolla igenom vad som finns där bättre!

Lala sa...

Jojjo: I hear ya!! Vet inte heller hur jag ska klä mig längre!!!! Har helt tappat stilen och är rädd att se ut om en fjortis eller en tant. Hur klär sig 30åringar?!? (vet dock inte hur gammal du är).

Jojjo sa...

Lala - Jag är 32 så mitt i prick, haha. Och det är precis samma rädsla jag har... Så jag kör mest på säkra kort - jeans eller svarta byxor, vit eller svart top. Jättespännande, haha.

Jojjo sa...

Hur är storlekarna på kläderna där förresten?

Duktiga Tjejen sa...

Jojjo: Jag skulle säga att de är rätt stora i storlekarna, för jag har medium i både den där tröjan och jeansen och det hade jag inte räknat med. Jävligt sköna material oxå, hatar t.ex. tröjor som STICKS (är superkänslig)! Kan ju meddela att den där tröjan kostade 200 spänn och en likadan helt i svart kostade 160. Och de var inte ens på REA alltså!

Duktiga Tjejen sa...

Lala: så söööt du är <3 Jag har nada koll på kläder och är absolut inte alltid snygg, tvärtom... men taack!

Ps. Hade gärna sett ut som du, du vet att jag adore your eyes!

Johanna sa...

Å vad härligt med höstkläder (faktiskt). Fin tröja!

Det är så himla nice när man lyckas fynda sådär. För några veckor sedan kikade jag in på "klädhörnan" - enda klädaffären i pyttelilla hylte 7 km från vår sommarstuga. Där hittade jag ett blommigt linne, en svinsnygg jeansskjorta och en fantastisk mintgrön flortunn stickad tröja. Köpte allt, har använt alla plaggen asmycket sedan dess.

Älskar såna dagar (oftast blir det ju tvärtom, man hittar inget även om man letar).

Duktiga Tjejen sa...

Lala: du får sluuuta att skriva mitt namn på bloggen, jag raderar alla sånna kommentarer you know :D Ögonen är alltid detsamma och jag slår vad om att du är en riktig hot mama som höggravid! :D

Lala sa...

Gulle du! But you should see me now, you should see me now..;) Ögonen är ju dock desamma ;D (Förlåt att jag ÄNNU en gång klantade mig med namnet).

Lala sa...

Jag vet, jag fick paniiik och skyndade mig skriva ett nytt likadant utan namn. Tur att du var så snabb att se det, hehe.

Duktiga Tjejen sa...

Hehe det är lugnans, det är ju jag som är mesig med namnet ;)

Duktiga Tjejen sa...

Lala: Haha, du var jäkligt snabb och jag likaså :D

Lala sa...

Jo, men jag som är tjock i huvvet och inte lär mig;)

Duktiga Tjejen sa...

Eller tjock i magen :D

Linnéa i USA sa...

ohh efterlängtade höst och alla outfits!

Duktiga Tjejen sa...

Nooo, hösten är inte efterlängtad av en person (jag) med D-vitaminbrist! Får panik bara jag tänker på höst...

Anonym sa...

Var inne och shoppade en kofta när jag var i Östersund under Storsjöyran :-) Håller med, de hade verkligen mycket fint att välja mellan.
Kan faktiskt längta efter lite kyligare dagar nu så jag får använda den ;-)

Madeleine sa...

Köpte en jättemysig kofta där för ett tag sedan och jag vart positivt överraskad av butiken. Gilla :)

Duktiga Tjejen sa...

Alla gillar butiken, jippie! Snart kommer den säkert till Sthlm...