onsdag 17 augusti 2011

Välkommen till förorten.

Så kom jag hem då, efter att ha glömt kameran på rummet båda dagarna och tagit 0,0 kort, till att min uppgång var avstängd på pendeln "på grund av tekniska problem".
-Tekniska problem? frågade en tant. Jag hörde att det var en BOMB.
Bomb känns inte helt otippat här ute. It feels good to be home.Fast det är faktiskt jätteskönt. Det är alldeles för mycket mat och fika på de där konferenserna, och TIMMAR av att sitta still på obekväma stolar och skruva på sig till föreläsningar som ska vara meningen att peppa inför jobb men som alltid peppar mig inför allting som inte har med jobb att göra (om ens det), sedan för lite sömn, fri bar (som jag seriöst utnyttjade lika lite som kameran), nån engelsk rekordhöjdhoppare som kom förbi och snackade om att höja ribban och lite teambuilding i form av pilkastning, golf och innebandy utan regler (JÄTTEsmart). Jag vann dock en tävling i arbetsmiljö och kom hem med en goodiebag bestående av hopprep, träningströja för män, förstahjälpenlåda och lite annat. Hurra.

Idag jobbar jag hemifrån (vanligtvis torsdagar) eftersom jag ska lära upp två nya imorn i våra regler och det kunde inte vara mer perfect timing eftersom jag vaknade upp till mensvärken from hell som fick mig att drömma att jag flydde i krig in i en stor skog med vass bark.

Ps. Diggade Latin Kings första platta som fan. Om ni lyssnar på den igen kommer ni inse hur bra den är.

2 kommentarer:

Jojjo sa...

Oj, känns ju inte alltför tryggt med bombvarningar... Håller dock med dig angående det där med konferenser, det brukar vara så SKÖNT att komma hem! Var ni på nåt roligt ställe?

Vet inte om jag har fattat vad du jobbar med?

Duktiga Tjejen sa...

Vi var inte på ett jätteskojigt ställe direkt. De senaste två var vi i Danmark i Helsingör, men den här gången var det iallafall rätt nära hemma och vid havet - bara 45min med kollektivtrafik ifrån mig typ. Skönt.

Nej, du har nog inte fattat vad jag jobbar med för jag har aldrig skrivit det på bloggen ;)