fredag 30 september 2011

Bluffen.


Lagom inför Bokmässan (som jag ABSOLUT ska på nästa år! Och då ska jag hänga med Hanna Lans och c/o och promota min bok) läste jag ut Unni Drougges del ett i trilogin om Berit Hård. Jag har alltid älskat Unni Drougge och läser gärna allt av henne, hon är enligt mig helt klart en av Sveriges bästa.

Bluffen handlar om en incident på just Bokmässan och Berit Hård dras in i en härva bland svenska författare, småkriminella och prostituerade. Trots att jag stör mig på att Unni använder sig av kända namn och får dem att framstå som riktiga rötägg (främst Jan Gulliou och Leif GW Persson) så gillar jag ändå boken mer än jag vill och ser fram emot kommande två.

4 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Unni har jag faktiskt aldrig läst (ändå ser du att vi är DU med varandra :P) och jag är lite intresserad av att börja faktiskt...när ska jag hinna? :)

Tears and Pearls sa...

Tack för tipset!

Lisa sa...

Älskar också Unni och har funderat på att läsa om Andra sidan Alex som jag minns jag älskade och rankade som en av de bäst böckerna jag läst när jag var yngre.
Den där trilogin har jag dock inte läst. Än.

När jag var i huvudstaden i somras så var Unni en av de första personer jag såg från bilfönstret och jag blev helt till mig och ba 'martin kolla UNNI, fan vad tufft!' Minst sagt uppspelt.
Ehm, jag har sagt att jag bor på landet va? På landet vimlar det inte av kändisar direkt.

Duktiga Tjejen sa...

Lisa: bara del ett av trilogin som kommit ut än! Jag vill oxå bo på landet... Avis! Rankade oxå Andra Sidan Alex som favorit.

Trillingen: Hon är väl värd att prioritera. Andra sidan Alex är ett tips.