fredag 9 september 2011

De ringde från Domstolen...

...och tackade nej till att anställa mig, vilket faktiskt kändes bra, för hade hon sagt något annat hade jag tackat nej. Jag vill inte gå ned flera tusen i lön för samma resväg och mindre flex. Det kändes inte rätt, och det kommer ju fler.

Just nu behöver jag lyxen som jag har på mitt jobb, bara att få jobba hemifrån varje torsdag är värt så sjukt mycket. Jag älskar onsdagseftermiddagarna, de känns nästan som helg.

10 kommentarer:

Anabanana sa...

Men du testade och genom det insåg du vad du ville egentligen :D Starkt jobbat tycker jag :)

Jojjo sa...

Ibland är det skönt när de väljer åt en! Och ibland behöver man även en påminnelse om hur bra man faktiskt har det!

Johanna sa...

Haha, jag tycker också ibland att det är skönt att få nej, skönt att slippa välja. Mina kompisar retar alltid mig för att jag började storgråta en gång när jag blev erbjudet två kanonjobb på samma gång. Jag fick panik samt ångest, istället för att bli glad. Hatar att behöva välja liksom, om valet inte är helt givet.

Men vad skönt att det känns rätt för dig att stanna kvar, hurra för det.

Duktiga Tjejen sa...

Känns rätt att stanna kvar här i DESSA två val, men jag vill ha annat... :)

Trillingnöten sa...

Grattis! :) Hahaha...sjukt att säga så, men vad fasiken. Då slipper du välja i alla fall!

Tears and Pearls sa...

Jepp! Det kommer andra jobb till dej som kommer att va sketabra!

Colombialiv sa...

Skönt!

Hanna Lans sa...

Med tanke på att du idag har högre län och kanskekanske (håller alla tummar jag kan) behöver föräldrapeng inom snar framtid, så är några tusenlappar till i månaden inte att förakta. Det kommer dessutom alltid nya chanser!

Duktiga Tjejen sa...

Japp!

Fast Hanna- det som inte blev betalar 90% av ens lön, så det hade genererat mer föräldrapeng än det jag får på det jag har nu... Men vad sjutton ;) Håller tummen för att det ens blir aktuellt...

Fröken Svensson sa...

Visst är det skönt att slippa ta sådana där beslut själv ibland :) Har varit med om samma sak, att man blivit glad att man inte fått ett jobb hihi. Skönt att jobba hemifrån ibland, håller med.