lördag 3 september 2011

Mission: Bokhylla.


Alla mina böcker står i travar längs väggarna. I ärlighetens namn ligger de utspridda lite överallt, men vad ska jag göra när det inte finns en enda bokhylla i lägenheten?

I helgen är dock planen att äntligen börja fundera över vilken bokhylla vi faktiskt ska ha. Jag börjar nästan bli så desperat att jag går med på VILKEN SOM HELST, bara jag får organisera mina bebisar.

13 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Inte en enda bokhylla? Hur har du överlevt tills nu? Jag är imponerad! Jag hoppas att ni hittar nån som blir bra i helgen, i sån här misär kan du ju inte leva :)

Camilla sa...

Jag äger inte många böcker. Jag lånar dom på biblioteket. På så sätt kan jag både läsa dom och ha utrymme för något annat.
Kram!

Duktiga Tjejen sa...

Inte en enda bokhylla i Monkis lägenhet, nej. Han slängde de gamla när han flyttade hit för 2.5 år sedan. Det är många möbler som inte finns här än och det mesta ligger i kartonger... Jag har just flyttat in ju (3 mån sen?) så det är bara mina som ligger i travar...

Camilla: det är bra! Men jag äger massvis med böcker och de ligger överallt... Akut behov av bokhylla...

nillas liv på pinnen sa...

Klart man måste ha bokhyllor för sina bäbisar! Jag har sju stycken golv-till-tak-hyllor.

Husfrun sa...

Lycka till med bokhyllejakten.

Hanna Lans sa...

Vi har inbyggda bokhyllor, fast bara två stycken. Trots att jag ändå har bokhyllor så lägger jag böckerna i travar i dem. Varför?

Johanna sa...

Vi håller på och målar om här hemma och ska snart upp med nya hyllor och så. Längtar ihjäl mig efter att få sortera böcker!

Duktiga Tjejen sa...

Här går allt sjukt segt. Börja LETA bokhyllor kan fortfarande betyda att det dröjer ett halvår innan de införskaffas...

Fröken Svensson sa...

Hahaha, ja att träffa någon som är mer envis än en själv är inte vanligt ;) Lycka till!

Anabanana sa...

Jag har fått göra mig av med MASSOR av böcker.. det var lite som att kasta bort bebisar.. :/

Tears and Pearls sa...

Jag hysstade ut min bokhylla i våras. Den svajade så mycket, och där fick jag slänga en hel del böcker också. Nu har jag de som är kvar på en lång hylla i sovrummet, och på en hylla i v-rummet. Men är också i behov av en ny fin bokhylla..

Duktiga Tjejen sa...

Göra sig av med böcker, iiiih! Mardröm. Närå. Men vore skönt att ha dem i en bokhylla iallafall istället för en hög med olästa, en med halvlästa, massor med utlästa, vill-läsa osv... Läshörna ska det bli!

Anonym sa...

Very interesting points. Thanks!

My site:
rachat de credit rachatdecredit.net