lördag 12 november 2011

En SHOT till tack låg och väntade på mig i torsdags!


...Från Maria Engelwinge. Dessutom ger hon mig den gratis trots att jag ville betala. Jag är otroligt tacksam och glad över att vi har fått kontakt, och när min bok kommer ut hoppas jag att hon vill ha den från mig som tack. En BOK till tack, får man väl säga...

Så fort jag har läst ut recensionsexemplaret jag fick till nättidningen jag bloggar för från Monika Häägg (Solbarnet), så ska jag njuta av Marias. Åh vad jag ser fram emot det!

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Bloggvärlden är LOVELY!

Maria Engelwinge sa...

:)

Joanna Björkqvist sa...

Jag läste den på en grekisk paradisö i somras och den settingen var verkligen perfekt för denna bok! :)

oumberligating sa...

Gillar din blogg så nu kommer jag tillbaka!
Vill berätta en sak, jag har hemska tankar! För fyra år sedan blev jag svårt sjuk i borrelia och blev i praktiken helt sjuksriven i nästan 2 år, inkluderat lite arbetslöshet, för vem vill anställa en kille som varit förlamad i benen den sista tiden.
Fast jag tror att jag sedan några år tillbaka faktiskt lärde mig konsten att just "fånga dagen", under dessa två år så kunde jag läsa precis hur mycket jag ville dygnet runt!
Det går inte idag, nu måste jag jobba 60 timmars veckor för att försörja mig och min Fru som varit förtidspensionär nu i 18 år, detta är inget snyft, men lycka är att få ha tid att läsa! Jag har börjat få lite tid över och jag har bestämt mig att läsa sådant jag inte läst tidigare! Det finns mycket att välja på i det Olofssonska hemmet, recensionsexemplaren väller in här till min bokbloggande Fru Pockethexan!
Ha en fin och trevlig helg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Husfrun sa...

Å om man ändå hann med att läsa alla braiga böcker... :)

Anonym sa...

Åh vilken fin gest att ge dig boken! Hon är underbar Maria, Jag fick ett superfint brev av henne igår. Sötnosen där!

Hoppas att allt är bra med dig annars och med Monki såklart.

pöss

Duktiga Tjejen sa...

Ja jättegulligt!

Och jag håller med om att det finns så många bra böcker man vill läsa... Alldeles för många...

Oumberlige: 60h låter mycket och tungt, hoppas du orkar! Jag är alldeles slut på mina vanligtvis 45h i veckan (fast har 2.25-3h resväg sammanlagt oxå till och från jobbet förvisso). Ganska ofta undrar jag om det är värt det...

Lisa H sa...

En shot till tack läste jag ut för bara några dagar sedan och den är mucho bravo! :D