tisdag 29 november 2011

Nära dig är nu nära mig.


Min bloggkompis Joanna Björqvist har precis gett ut sin första roman Nära dig. Det bästa är att den även just nu är nära mig (på väg i posten) och jag ser sjukt mycket fram emot den.

Jag har följt Joannas väg mot egenutgivning och häpnats över tempot. Hon har satsat järnet på att boken ska komma ut innan årsskiftet, promotat sig själv och lyckats. Hon är verkligen en förebild för alla egenutgivare.

HÄR kan det beställas för 298 SEK inkl. frakt.

8 kommentarer:

Hanna Lans sa...

På fredag hoppas jag få tag i ett ex när jag åker dit för att prata Egenutgivarna!

Joanna Björkqvist sa...

Vad fint du skriver - tack så mycket!!!

Jag hoppas verkligen att boken kommer fram till dig idag, för tydligen kom ingen av böckerna jag postade i söndags fram igår... Fast jag postade i god tid innan tömningen.

Ska bli så spännande att höra vad du tycker om den... Och läskigt... ;)

Kram!!!

Duktiga Tjejen sa...

Önskar att jag oxå kunde komma på söndag! Hade redan andra planer för helgen...

Joanna: me too! :)

Västgötskan sa...

Jag är också sugen på att läsa den! Får nog försöka få tummen ur och beställa! :-)

Min plats i solen sa...

Hej du fina!

Nu har jag suttit här och läst ikapp mig på de inlägg jag har missat dessa dagar då jag har haft fullt upp med skrivbubbla, storm och begynnande julkänslor. Och som alltid när jag kikar in hos dig slås jag av hur mycket jag tycker om att läsa dina inlägg och ta del av dina tankar och funderingar. Din blogg är ett måste för mig och du får mig att tänka och reagera och det gillar jag. Du berör! Tack för att du finns där ute! :)

Tack för tipset om Joannas bok! Den måste jag ju kolla in och jag blir så imponerad av sådana som henne och dig som inte låter någon eller något stå i vägen för era drömmar. Heja er! Och jag ser fram emot att läsa både hennes och din bok. You go girls!

Själv håller jag ju fortfarande på att skriva på min roman och jag ska ärligt säga att jag inte har tänkt så mycket på mer än att få ner min historia på papper/dator.Och när det är gjort gå vidare därifrån. Men du anar inte vad inspirerande det är att läsa om er som har tagit tag i att få er bok utgiven själva. Ni inspirerar alla oss andra! :)

Ta hand om dig och ha en riktigt fin vecka!

Kram Lotta

jenny sa...

Wow, vad duktigt!! Hoppas den är lika bra som den ser ut att vara!

Duktiga Tjejen sa...

Min plats i solen: börjar nästan grina av dina ord!!

Joanna Björkqvist sa...

MIn plats i solen: Vad kul att du också skriver! Visst är det inspirerande att höra från andra att det faktiskt går att ta tag i saker själv! Jag håller med!