måndag 28 november 2011

Till och med jag gjorde det.


... Och jag kan inte ens fatta det själv, eftersom jag i fredags inte hade en susning om att det var första advent i söndags. Jag vet aldrig när det är (OBS! Monki vet inte inte vilket datum julafton är, så här ligger jag i lä). Jag undrade verkligen varför det fanns pepparkakor på jobbet, varför alla pratade om lussekatter och frågade om julpyssel i helgen.

Jag julpyntar eller pysslar typ aldrig. Hos mig ser det likadant ut året runt, förutom eventuellt en julstjärna i fönstret under julen (som ibland sitter kvar i fönstret till påsken).

Men igår, eftersom vi ändå hade alla ingredienser hemma (saffran använder vi mycket i mat, så det har vi året om; köps helst billigt i Spanien), bakade vi faktiskt lussebullar. Fint. Tror fanimej att det blir pepparkakor snart också när jag ändå är i farten.

Goodbye Grinch.

9 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Och riktigt mumsiga ser de ut också! (Även om de säkerligen innehåller vetemjöl ...?)

Trillingnöten sa...

Herregud! Det är ju ett mirakel! :) Jag har inte ens bakat saffransbullar i år, men det kommer. och pepparkakor och en massa annat gott! :)

Duktiga Tjejen sa...

Mirakel, yes!

Och jo, på vetemjöl... Ska testa med glutenfritt oxå sedan. Knäckebröd utan gluten är ju kanongott, men pastan... Nja...

Åsa sa...

Åh va goda de där såg ut :)
Flitigt av dig!
jag är lite likadan, la ingen vikt vid advent denna gången heller, men min kärlek ville ha mys så han köpte julskum? och lussekatter :)

Kramar på dig!

Lisa sa...

Imponerande! Själv har jag vare sig bakat lussekatter eller pepparkakor, tror inte det kommer bli av heller då köpta pepparkakor är godare och lussekatter smakar sådär.
Däremot ska det bakas julgodis, ojojoj vad jag ska göra rocky road här hemma!

Västgötskan sa...

Åh, vad smarrigt! Saffransbullar är kanongott! :-)

Emmas Bokhylla sa...

Ser fantastiska ut, jag laaangtar tills jag komemr hem, da attans skall det bakas!

Nadja sa...

Oh mums, de ser verkligen supergoda ut! Fick höra att ett litet paket saffran kostar 25 dollar här så jag väntar med att baka tills vi kommer hem :)

Duktiga Tjejen sa...

Nadja - oj vad dyrt! Jag köpte för 5spänn/styck (0,5gram). De brukar dock kosta kanske 25kr för den mängden. Saffran ÄR dyrt.