tisdag 6 december 2011

Bloggsmicker som förgyller min dag:

Min plats i Solen med sin kommentar i min blogg häromdagen:
...som alltid när jag kikar in hos dig slås jag av hur mycket jag tycker om att läsa dina inlägg och ta del av dina tankar och funderingar. Din blogg är ett måste för mig och du får mig att tänka och reagera och det gillar jag. Du berör! Tack för att du finns där ute! :)

Och Stora saker om små ting idag:
...för ett tag sen hittade jag av nån anledning en fantastisk blogg, där blogghjärtat tog ett skutt och jag rent spontant ville utbrista 'HURRA! här vill jag stanna!' Och det gjorde jag ju, och blev lite av en stalker som kommenterar i stort sätt varje inlägg hon skriver. Fina Duktiga Tjejen som lyckas vara väldigt personlig trots att hon är väldigt anonym. Hon skriver om författardrömmar, om hennes väg dit. Om hennes längtan och tappra försök att bli med bebis och om hur det kan vara att ha en Tant Agda inneboende hos sig emellanåt.

Sen har jag missat att gengälda flera blogawards som trillat in. Både från Colombialiv, Joanna och Nadja på Hawaii med finfina ord. Jag smälter/gråter/smälter igen.

Jag hade en annan blogg förut mellan 2006 och 2011, innan jag bytte namn och domän. Jag har inte ångrat det bytet en sekund. De bloggare som jag har kommit i kontakt med nu (varav ett fåtal följt med sedan innan) är nästan för bra för att vara sanna.

Vilket gäng vi har alltså.

Jag känner bara kärlek.

13 kommentarer:

Cinderalley sa...

Anonym sa...

Jag härmar förgående talare; ♥

Lisa sa...

Ja bloggkärlek alltså! Och du är värd alla fina kommentarer och länkningar i världen.

Duktiga Tjejen sa...

Ännu fler hjärtan från mig.

MissPkm sa...

Ja! we all LOVE YOU!!

Hanna Lans sa...

Kärlek!

Joanna Björkqvist sa...

Visst är vi ett gött gäng - precis som det ska vara i världen! Härligt att vi har varandra! ♥

Anneli sa...

Visst är den den varmaste gemenskap man kan tänka sig. Helt underbart!

Trillingnöten sa...

Bloggvärlden är fantastisk! :)

pim sa...

ja men din blogg är mysig och bra och denm får mig också att vilja byta och göra något liknande. men jag har ett högst ointressant liv så det skulle nog inte bli så bra. men tanken finns:)

Min plats i solen sa...

Du är en pärla!

KRAM

Duktiga Tjejen sa...

Pim: ingens liv är ointressant! Och tycker du att det är det borde du göra det intressant. Livet är för kort för annat.

pim sa...

men åh här skrev jag ett jättelångt svar om att det inte är så lätt att gör adet intressant bara sådöär och bla bla och det bara försvann. suck. men ja mitt liv är ointressant dock ätrivs jag men det händer ju inget så det är ointressant. dock har jag bestämt för att göra om/starta en ny blogg efter nyår..ska bara fundera på hur..och måste ragga fler läsare.. jag kommenterar ju i princip bara sånna som aldrig kommenterar tillbaka...