söndag 18 december 2011

Gnäll, gnäll, gnäll.

Den här skruttkroppen vaknade med nackspärr och trotsade det och gick och simmade.

Big mistake.

Nu kan jag knappt röra mig och har så ont att jag vill skrika så fort jag inte sitter still. Så sjukt typiskt eftersom jag har semester och om en timme ska på släktträff med favoriterna från San Francisco osv. Har lyckats baka en fetapaj efter många skrik och förbannanden, men resten får vara.

Tant Agda, kan du inte bara lämna mig ifred ett tag?!

18 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Tant Agda, är det det du kallar din nackspärr?

Min huvudvärk heter herr P.

Sus sa...

Aj aj aj.... smörj in med såndär creme och ta ibuprofen. Förhoppningsvis släpper det sen. Vet du vad det där betyder? Att du har asspända nackmuskler.

Anonym sa...

Men nej. Tant Agda kommer att lämna dig januari 2012 I promise!

Jag har själv haft några lustiga problem med min rygg. Helt plötsligt får jag döont och varje andetag ger smärta.
Tant Agda och gubbÅke =sant

Duktiga Tjejen sa...

Vad gulligt att ni oxå har namn på era åkommor. Tant Agda är min allmänna tant inombords, nackspärr är något nytt fenomen hon sysslar med.

Kan inte ens röra mig. Råkade lägga mig med och kan inte ens ta mig upp. Missar släktträff (julafton med släkten). Vill bara grina hela eftermiddagen.

Alvedon gjorde inget bättre, snarare har jag mer ont nu.

Krya på er Nilla och Stoffisen!

Joanna Björkqvist sa...

Men typiskt! Jag lider verkligen med dig - nackspärr är för eländigt! Massor av värme behöver du, men det satsar du säkert på redan.

Och så missar du släktträffen också - dubbelt elände!

Håller tummarna för att du snart blir bra igen!!!

Miss Baglady sa...

Fast jag tror du helt enkelt måste dra ner på tempot också. Inte göra en massa. Du ska vila. VILA VILA. Nytt mantra :)

Hanna Lans sa...

Nu gör du såhär: Boka genast en tågresa till Göteborg. Bli nedbäddad och ompysslad hemma hos mig. Dagen därpå tar vi en tur till Bosse. Han fixar din onda kropp. Sedan fikar vi lite och går på långpromenad och andas havsluft. Sedan tar du tåget hem igen. Nöjd, glad och smärtfri. Ok?

Lisa sa...

Men alltså nej! Tant A får fan ta att skärpa till sig nu. Jag tycker verkligen synd om dig som missar släktträff och allt.
Kram på dig!

Vero sa...

Ajajaj, låter inget vidare.

Västgötskan sa...

Aj, det lät inte trevligt... :-((
Hoppas det släpper!

Duktiga Tjejen sa...

Tack alla! Och Hanna, vilken dröm! Tyvärr kan jag varken sitta på tåg eller gå promenad... Men sen! Ska fan ta tåget till Göteborg. KRAM.

Johanna sa...

Ta något starkare än alvedon om du har! Min bästis soon-to-be-läkaren säger alltid att det är dumt att ha ont, inte bara för att det gör ont utan för att man spänner sig och det blir inflammerat och skit. Alltså ska man ta smärtstillande även som behandling liksom. Dock att det ju inte alltid hjälper. Jag har ett ryggont som kickar igång då och då och då kan jag heller inte röra mig och INGET hjälper.

Fy fan vad jag lider med dig! Men alltså, OM du har någon starkare medicin hemma: ta den.

Hoppas det funkar.

Anneli sa...

Hoppas att nacken snart är bra igen.

Erika sa...

Det låter sunt att sluta på jobbet. Det flesta vänter tills det är försent, även jag, och måste "vila upp sig" i flera år. Det är det inte värt. Vad gäller nackspärren lider jag med dig. Det gör ju så j-a ont och begränsar en så mycket. Hoppas det ger med sig snart. Ett tips: sov utan kudde,det brukar hjälpa.

anydaynow sa...

Usch, hatar nackspärr! Själv har jag fått gå hos naprapat/kiropraktor varje vecka i snart ett år nu pga nackproblem. Undrar ibland om det kommer vara såhär resten av livet nu. Tant Agda indeed!
Hoppas din nacke ordnar upp sig så snabbt som möjligt!

Duktiga Tjejen sa...

Tack alla. Har inget starkare hemma än Alvedon. Eller jo, någon skit från USA men vågar inte ta eftersom jag vill bli preggo. Då får man ju inte ens ta Ipren.

Sova utan kudde kan jag inte, då går min käke ur led, för naturligtvis har jag problem med den oxå (medfött).

Jävla kärringkropp!

Lider med Anydaynow - konstanta nackproblem låter som en riktig mardröm. Fy.

Nadja sa...

Usch stackare, låter inte alls kul :(

Åsa sa...

Åååh skruttan...vetevärmare på med den och hästbalsam, släpper fort då :) och ta en värktablett så du inte blir stelare än nödvändigt :)
Kramar åsa