lördag 10 december 2011

Mobile-mode.

Jag hatar detta mobile-mode för bloggen! Nu ser jag ju inte längre min bloggroll med era uppdateringar, och jag läser typ bara bloggar från mobilen eftersom det inte går att kommentera de utan pop-up-window från datorn (ex Trillingnöten). Hur får man bort detta? Varför ändrade den automatiskt i veckan? Skitdåligt verkligen! Går det att ta bort?

Ps. Var på jobbet 12h igår. Jag är sämst på att slacka. Lyckades iallafall sova helt okej inatt.

7 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Hoppas du får vila upp dig ordentligt i helgen. Kolla gärna mitt svar till dig angående Saga, för jag tycker det är jätteintressant hur du uppfattar henne! :)

Lisa sa...

Men jag vet! Kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte, men helt klart är att det är värdelöst att man inta kan se sina favvobloggar i högerspalten. Testa att gå till inställningar --> Epost och mobil, där kan du tydligen ändra tillbaka.

Duktiga Tjejen sa...

Tack Lisa, ska testa!!

Tears and Pearls sa...

Ja, kan inte ALLA ändra om till pop-up window? Man kan inte kommentera annars..... i alla fall inte om man använder Bloglovin... :(

Sus sa...

Jag undrar om minalltid har varit så för jag ser ingen skillnad. Har aldrig sett länkarna till andras bloggar i telefonen...

Duktiga Tjejen sa...

Eller hur, alla borde ha pop-up!

Sus: Ändra om du vill, nu har jag ändrat tillbaka till vanligt och gillar det mer!

Sus sa...

Hur jag än ställer in den så visar den mobile mode då jag är inne i bloggen, jag måste scrolla ner (i mobilen) och ändra där, varje gång. :P Skumt.
Nyaste facebook appen började strula också, fick ladda ner den gamla pånytt.
Körde ett antivirusprogram på samma gång men den visade grönt ljus + inget konstigt.