tisdag 31 januari 2012

Pimp your anus.

Ja alltså, de läkemedel jag har nu är primperan stolpiller (pimp-your-anus;  stående astorrt skämt här hemma) och lergigan forte. Lergigan comp fick mig att spy ännu mer. Jag spyr massor trots alla mediciner.
Och jag är bara i vecka nio. Vecka tio imorn.
Herregud vad tiden går långsamt.

14 kommentarer:

Johanna sa...

:(

Hoppas innerligt att det släpper snart! Men man brukar väl må värst de första tre månaderna? Jag har ingen koll egentligen men får för mig att folk mest bara mår illa i början?

Hanna Lans-muntergöken sa...

Ja jävlar vad tiden går långsamt ibland. För mig gick graviditeten rätt fort trots åkommor. Men bebistiden ... Jag vill bara skrika när jag tänker på det. En timme kändes som en vecka. No kidding. Det var galet vad långsamt tiden gick då.

Joanna Björkqvist sa...

Haha, pimp you anus är ju faktiskt lite humor! :)

Och Hanna; kom nu inte dragande med att bebistiden ska vara jobbig OCKSÅ! Kan inte vår duktiga och tappra tjej få tro att den är rosenskimrande...? ;)

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

hahaha!! Mina tankar gick till jobbet där det har blivit påvisat mask i magen på ngr barn!! Oxå ett sätt o pimpa... c",)

Klem Anna

Maria sa...

Skönt att se att du har humorn i behåll i alla fall ;)

Bubbel sa...

Håller tummen för att någon av medicinerna ska fungera! Mitt graviditets illamående höll tyvärr i sig in i vecka 16 med båda barnen så jag hoppas du slipper det snart. Enda trösten min läkare kom på när jag var gravid var "att du mår så illa visar att dina hormoner är på högvarv så bebben mår som den ska"...hm, jo tack för den då...

Duktiga Tjejen sa...

Hanna, ja det var sanna mina dar uppmuntrande! ;) Närå, jag uppskattar ärligheten. Har dock en känsla av att det kanske var extra jobbigt för att du var i USA och med den mannen..? Vill tro det iallafall, men jag är förberedd på att den första tiden blir sjukt hård. Har inga rosenskimrande föreställningar här inte.

Jag vill hoppas att det blir bättre efter veka 12, det är det som håller mig uppe. Försvinner det inte vet jag inte vad jag gör... vill inte ens tänka på det!

Ingen tröst för mig heller att det är ett tecken på att bebisen mår bra, sad but true :/

Åsa sa...

Nääämen...ååååh hugaligen, shit asså..va jag lider med dig..önskard et fanns något, bara något som fick dej att må bättre..
Stackars liten..
Akllt jag kan göra är att ge dej en kram..såhär kommer en <3 *kram*

Ms A sa...

Lider med dig och vet inte vad jag ska säga mer än må bättre snart. Och du vet i alla fall att du får något bra i slutändan. Linda på bloggen "nu när du finns" - tidigare "innan du fanns" - mådde horribelt dåligt under graviditeten men när man läser om hennes lille grabb nu och ser bilder kan man konstatera att belöningen i alla fall var toppklass. Får försöka tänka så.
Ann-Katrin

Linnéa i Colorado sa...

Men att det inte blir bättre! Jag tycker så synd om dig som verkligen längtat efter att få vara gravid och så visar sig graviditeten göra dig ännu sjukare än vad du var. Stor stor kram.

Tears and Pearls sa...

Lider otroligt mycket med dej! Trots att jag inte har varit gravid, trots att jag inte ens kan föreställa mej... men detta kan väl inte vara riktigt NORMALT??? <3

Lisa sa...

Men fina du, alltså jag kommer på mig själv med att tänka "undrar hur det är med D T, om hon har slutat spy än?"
Stackare. Fast ändå - jag älskar er humor och att ni faktiskt kan skoja om det ibland. Jag kan inte för allt i världen förstå hur du orkar, och jag förstår att du tvivlar på om det är värt det. Får verkligen hoppas att ungen låter er sova om nätterna när den behagar komma. Som kompenstation menar jag. ;)

Anneli sa...

Vilken otrolig otur du har! Att må illa är något av det mest obehagliga som finns. Måtte det avta mycket snart.

Lala sa...

Jag tycker bebistiden bara svischade och svischar förbi!! Emmy är snart ett halvår och ibland är jag tillbaks i augusti med den stora magen som det vore igår!!! Kan INTE fatta vart det senaste halvåret tagit vägen. När du mått såhär skit under grav kommer du säkert få ett jättesnällt barn som äter, sover och bajsar som det ska! Någon rättvisa ska det väl va!;-)