onsdag 20 april 2016

Öppnar upp den stängda bloggen

...Eftersom Hyperemesis Gravidarum is back. Och efter att ha läst igenom den här bloggen insåg jag att vad jag behöver är mer bloggtid, från att ha levt åtskilt från bloggvärlden under en längre tid. Jag behöver pepp och tidsfördriv och stöd och gnälltid.

Nu är jag i vecka 11 och är hemma med hemsjukvård. ASIH (Avancerad Sjukvård I Hemmet) kommer tre gånger om dagen och fixar med droppet, och resten av tiden ligger jag i sängen/sitter i soffan/halvligger i soffan/hänger över toastolen/förbannar graviditeten och mig själv och ångrar att jag någonsin valde att bli gravid igen när jag visste vad som komma skulle.

Men here I am. Duktiga Tjejen som är den mest oduktiga på hela planeten. Som på sin höjd kan knapra i sig lite vitt bröd eller nachos, sliskiga klubbor och O'boy och inte lämnat hemmet på veckor förutom två veckors inläggning på sjukhus och ett par läkarbesök.

Sånt är livet just nu. Peppen.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Åh, det här låter så överjävligt och det känns helt sjukt att någon måste gå igenom det. Förjävligt. Men det KOMMER ju vara värt det, och jag hoppas att du får det bästa stödet i världen på vägen. Eller ni, hela familjen. Vad fint att du bloggar igen! Hoppas det ger energi och stöttning. Bloggande brukar ju kunna ha den effekten. Kram!

Villa Freja sa...

Men så härligt att du bloggar igen. Har saknat dina inlägg.
Lider med dig... Att du ska må så här och kan bara hålla tummarna för att du mår bättre snart. Kram.

Casa Annika sa...

Grattis till graviditeten! Det är ju fantastiskt positivt att ett nytt litet knytte är på väg!
Att du däremot måste gå igenom något så infernaliskt grymt en gång till... Alltså, jag vet inte vad jag ska säga.

Tycker att det är roligt att du är tillbaka. Jag har undrat ibland hur det har gått för dig med allt, och saknat bloggen.

Fifi sa...

Du är så modig som gör om det!
Kul att du bloggar igen!

Colombialiv sa...

Fy fan! Vilket helvete du måste gå igenom. Jag säger som Fifi, du är modig som gör om det!
Och duktig, om det nu är ett ord som riktigt passar i sammanhanget.
<3