torsdag 2 juni 2011

Dagar av Ingenting.

Lånad bild på Golden Gate av adazzlingworld.files.wordpress.com

Jag älskar dagar av Ingenting, som den här. Vakna runt åtta, läsa lite Selma Lagerlöf på balkongen i värmen och endast ha två viktiga miniplaner för dagen:

-Boka boende första dagarna i San Francisco (vi åker 13 juni), fast sist jag var där frös jag som fan så vi bokar på andra sidan Golden Gate istället bara tre mil från San Fran där temperaturen plötsligt är 10 grader mer (från 12 till 22 är en ganska stor skillnad). Resten av tiden ska vi ändå roadtrippa förutom ett bröllop uppe på en vingård så det får bli som det blir. Sista fyra nätterna är dock vi i New York City, och där är boende redan bokat - hör och häpna.

-Göra ESTA, som tyvärr har gått ut.

Och sen då? Kanske springa (fast jag sprang 6km igår och min kropp är ju inte som förr, så jag måste hålla tillbaka för att inte må apa efter), kanske övningsköra, kanske laga lite bouillabaisse. Kanske.

Jag älskar verkligen dagar av Ingenting. Speciellt när flera på raken följer.

7 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jag kan bara hålla med! Vad härligt! Och ni ska till NY! Jösses :) Hälsa från mig. Saknar Ny så det gör ont ibland :) var ska ni bo där?

Duktiga Tjejen sa...

Alltså NyC är ju bara ett litet stopp på hemvägen eftersom vi hade vägarna förbi, så vi har inte ens hunnit prata om det .. ;) vi har bokat ett hotell nära FN 4 nätter, men är egentligen bars thrilled över California-resan :)

Linnéa i Alabama sa...

Oh, men det är rätt smidigt att göra ESTA nu? Vilken drömresa det låter som!

Johanna sa...

Bröllop på vingård - låter ju helt fantastiskt!

Och ja, vädret i San Francisco är ju sjukt märkligt, kallt och dimmigt och konstigt. Men det är ju i övrigt en fantastisk stad! Vi var i USA några veckor förra sommaren, om du vill läsa och se lite bilder kan du göra det här (vet inte hur mycket tips vi klämt in där i inläggen, men förhoppningsvis några)

http://lillaj.blogspot.com/2010/06/gastblogg-av-david-new-york-ar-ju.html

Såg nu att du skrev nåt om "förra gången vi var där" - då vet du ju redan. Men kanske finns något av intresse ändå.

Duktiga Tjejen sa...

Tack för tips, ska spana in! Har varit i San Fran och NYC innan yes, men inte i Los Angeles, Las Vegas, San Diego, Kings Canyon eller Napa osv innan, så det ska bli kul.

Duktiga Tjejen sa...

Esta var smidigare 2010, nu måste man betala för det, suck! 14 dolares.

PhilaBound sa...

forsokte lamna en liten kommentar fran mobilen men den suger sa jag tror inte kommentaren kom med.
Jag alskar Uto! ar det dar ni har hus? jag brukade spendera varje sommar dar nar jag var yngre och jag langtar tillbaka nagot enormt (speciellt nu a sommaren). Vi bodde alltid pa militarforlaggningen da min pappa ar gammal militar. Hoppas kunna ta med min familj dit en dag.