måndag 27 juni 2011

Tredje natten på raken i bilen (men typ sjunde totalt).

Och det känns ungefär sådär lagom fräscht efter att ha upplevt 47 grader och sol i Death Valley och svettats floder. Eller egentligen så hann svettet torka innan det knappt hann ut. Hettan som dallrade över saltöknen och sanddynorna var helt galen.

Klockan är nu snart midnatt och vi är utanför ett McDonalds i Lone Pine och det bästa är att ha en Iphone (tack jobbet!) och kunna surfa in på WiFi närsom. Kan dock inte lägga upp bilder bara men har tusentals så på er önskan kommer massor sedan.

Vi är dock lite dumma, för vi skulle till Sequoia & Kings Canyon nu men märkte just att vi är på fel sida om Sierra Nevada och inte kommer in den vägen. Någon detour hinner vi inte med så det blir direkt till Yosemite där björnarna tydligen drar loss dörrar och hoppar på biltaken om man lämnar godsaker i bilen. Lite läbbigt eftersom bilen nu i princip har blivit vårat nya hem och är fyllt med kakor, chips, nötter, powerbars och annan nödproviant. Vi får se hur det går...

4 kommentarer:

Lala sa...

Allt låter så himla spännande!! Vore kul att komma iväg på en sån USAresa själv någongång:) Lycka till med björnjakten. Hoting ligger i världens björntätaste område men har aldrig fått se någon själv! Inte ens pappa som jobbat hela sitt liv i skogen har fått se en!

Johanna sa...

Å, ser så himla mycket fram emot att se bilderna. Det blir lite, lite som att man själv är där igen :) Vad mycket ni hinner med de här veckorna!

Emmas Bokhylla sa...

Det skall verkligen bli kul att se bilderna, det later som ett underbart aventyr!

Duktiga Tjejen sa...

Lala: oh, läbbigt! I Yosemite brukar man dock se dem, det är en massa svartbjörn där.