söndag 26 juni 2011

Hej från Utah.

Åkte just förbi en affär som sålde "LOTTO GUNS AMMO & BEER" och nu är vi på Subway i en håla på väg mot vet inte vad och sedan tillbaka mot Vegas.

Vegas var helt galet. Vi bodde på 51:a våningen i en svit med glas från golv till tak åt båda hållen och höll på att svettas ihjäl i hettan. Efter det åkte vi till Grand Canyon och sov i bilen och har både sett soluppgången över klipporna, en gam och en massa annat. Det är alldeles för många intryck och saker att se överallt nu, är helt vimmelkantig. Sover för lite, äter ett mål om dagen och hänger inte med i vilken dag eller vad klockan är. Klockan ändras ju förövrigt typ i varje stat (vi har varit i fyra olika stater nu).

Tydligen har det varit midsommar iallafall, så hoppas ni har en strålande midsommarhelg!

3 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Det är så det ska vara :) Hahaha...låter fantastiskt roligt! Vilken upplevelse!

Johanna sa...

Å vad härligt! Grand Canyon har ju massor av djur överallt, det var vi inte alls beredda på när vi var där. Vi hade flera renar (älgar kanske?) utanför den lilla stugan vi bodde i och läste överallt tipsen om hur man ska reagera om man blir överfallen av ett bergslejon.

Duktiga Tjejen sa...

Läste att tre per år bara i LA bör dödade av bergslejon per år, scary shit! Tur att vi skyndar igenom allt och sover i bilen då ;)