söndag 26 juni 2011

Två nätter i bilen senare.


(lånad bild över Death Valley).

Och jag är så sjukt trött. Det ska bli så himla skönt att komma hem (om 1.5v) och bara JOBBA. Att komma hem blir som semester. Roadtrip är hur kul som helst men jag är så ofantligt trött. Och smutsig. Inatt måste jag sova i en säng, få duscha, kolla mig i spegeln. Sjukt vad bortskämd jag är, två nätter är ju ingenting.

Vi åkte till Bryce Canyon igår efter senaste inlägget helt spontant och kom precis när solens sista strålar sjönk över de röda helt underbara bergen. Vi åkte tillbaka mot Vegas direkt efter och på en endaste liten väg genom berg och dalar i nattsvart mörker mötte vi fjorton vitsvansade rådjur och ett påkört. Rekord.

Nu är vi utanför Vegas och på väg mot Death Valley (Badwater) och Kaliforniens varmaste och lägsta punkt (86 meter under havsytan). Efter det har vi bara tre nationalparker kvar och sedan tar vi flyget till NYC och ska sova, sova, sova. Shoppingkvoten är redan uppfylld (absolut inte pengamässigt, men volymmässigt).

Gud vilka tråkiga inlägg, men det blir ju för mycket att skriva allt på en gång sedan.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, det är helt okej att vara bortskämd - att sova i bilen ÄR ju sjukt påfrestande.

Ni verkar i alla fall vara på en himla härlig resa, skoj! Och tack för att du kommenterar så flitigt på min blogg trots att du är på resande fot, gör mig jätteglad! :)

Anonym sa...

Ser fram emot att se dina egna bilder sen. :) Och jag är så avis på allt du har sett.../Sus

Trillingnöten sa...

Jag vet inte ens om jag skulle palla att sova i bilen så för mig är du ju hjälten! Hahaha....

Duktiga Tjejen sa...

<3