torsdag 23 juni 2011

Las Vegas.

Inatt sov vi på ett rest stop i öknen och det var sjukt varmt (32 grader) så jag klagar inte längre på vädret. Detta var ju dessutom bara nattemperaturen. Vi susade sedan vidare i 160 och är nu på ett sista stop innan Vegas och väntar på att ett shoppingcenter ska öppna. Vet ärligt talat inte hur jag ska få hem alla grejjer. Älskar USA-shopping; Converse för 38 dollar, träningsskor, kläder, böcker från City Light Bookstore... Och så har vi inte ens varit i NYC än.

Vi var förresten bara en natt i L.A men hann med klassikerna som stranden, Venice, walk of fame, Rodeo Drive, Beverly Hills osv. Stan var väl okej men vi längtar båda mest till Nationalparkerna och Grand Canyon.

Oh! Nu är klockan tio och öknen har vaknat.

6 kommentarer:

Johanna sa...

USA-shopping slår faktiskt den mesta shoppingen, älskart.

Anabanana sa...

Gaaah, inte alls avis.. inte aaaalls. Jag förväntar mig bilder på allt (inklusive shoppingen!), kram!

Emmas Bokhylla sa...

Aaaah, yummy! Det later alldeles, alldeles underbart!

Emmas Bokhylla sa...

Aaaah, yummy! Det later alldeles, alldeles underbart!

Trillingnöten sa...

Nu kommer lite tips på restauranger! Jag vet inte riktigt vad ni är ute efter, men typ lite rolig vardagsgrejer liksom. Finns ju tusentals ställen att käka på. Några jag tipsar om kanske t o m har stängt. Man vet aldrig. Borde vara öppna iaf!

- Awash mellan 106ht and 107th str and Brodaway. Etiopisk restaurang där man käkar med nåt slags pannkaka ist för gafflar. Supergott och annorlunda

- Dr jekyll and mr Hyde http://www.jekyllpub.com/
är en tematisk restaurang med "skräck" som inredning, mat och skådespel. Superkul! Finns både down town och nära Central Park. Har varit på båda och de är lika bra.

- Nice Matin på 79th street and Amsterdam. http://www.nicematinnyc.com/
Grymma stekar och mysigt. Lite lyxigare liksom.

- Ni måste ju käka en New York pizza helt klart! Då rekommenderar jag inte någon av de stora kedjorna (typ La Famiglia el liknande) utan käka på nåt hak nere downtown runt St Marks place. Mysigt område, speciellt på kvällarna. Lite roligt folk och riktiga New Yorkers som hänger där.

- Runt 2nd street, nära Marks place, finns massor med små indiska restauranger som är ganska autentiska. Små, mysiga och god mat. Väldigt annorlunda upplevelse.

- Venieros är en italiensk pastry shop som sägs vara det äldsta. Jättegda bakverk och massor med atmosfär! 342 E, 11th street. http://www.venierospastry.com/

Ni hittar säkert massor med fina restauranger! :) Lycka till och hälsa från mig :)

Duktiga Tjejen sa...

Bilder kommer i massor när vi är hemma!

Trillingen- tack för tips!!