söndag 31 juli 2011

Hello from Oestersund.


SEMESTER! I tre dagar åtminstone. För nu befinner jag mig norröver, på bröllopsdagar i de östersundianska skogarna. Kommer hem på måndag kväll efter att ha läst dikt i kyrkan, hållt tal, blivit uppäten av mygg och grillat. Det var min allra, allra närmsta vän genom tiderna som gifte sig idag och det var grymt kul och kommer förhoppningsvis vara lika skoj kommande två dagar. Vi har liksom fått låna ett topprenoverat hus av några vi aldrig har träffat och för tillfället hör jag Storsjöyrans musik från andra sidan vattnet.

(TILLÄGG:
Jäklar vad många reaktioner jag fick på mitt förra inlägg, det hade jag inte räknat med. Måste bara säga att jag verkligen inte anser att man ska kommentera allt bara för att, jag menar just bara då man har kommenterat typ tusen gånger (inte för att fiska läsare) och aldrig får minsta reaktion på att man ens finns. Det, bara det. Ingen av ni som kommenterade inlägget är så at all).

Mini-information av eventuell ointressant karaktär:
*Orup satt på samma plan som jag. Jag hade glömt att han fanns.
*Ni vet karaktären Bart i Ulf Lundells "Jack" som är baserad på Uffes ungdoms glada dagar? Det var hans dotter som gifte sig.

3 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jag älskar bröllop :) Kärlek! Det är fantastiskt :)
Kul "jag mötte Lassie"- info, hahaha... Orup, han lever alltså? :p

Lala sa...

Orup var i Umeå för några veckor sedan oxå och sjöng:D

Duktiga Tjejen sa...

Eller hur, Orup lever visst, haha!