fredag 19 augusti 2011

Nailed it!

Nu har jag varit på första uttagningsintervju och har 50% chans på tjänsten eftersom de var mycket nöjda. Andra och avgörande intervjun är om max två veckor. Spännande, spännande...

13 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Kul, grattis!

Anabanana sa...

Spännande! :D

Hanna B sa...

Kul! Låter som tjänsten kändes rätt?!

Johanna sa...

hurra!

Duktiga Tjejen sa...

Ska inte ropa hej än egentligen och vi får se. Egentligen vill jag bara vara hemma och skriva, hehe. Inget drömjobb men en bra start tror jag... Eller start och start, men närmare det som känns närmare mig.

Trillingnöten sa...

Wohoo!! det häer går ju galant :) Kör på bara!

Johanna sa...

Svar: Antingen blir det frilansande i höst, eller radio, eller eventuellt mer GP. Kan också bli DN och veckopendling till Sthlm. Något av det blir det, vi får se vad! Nu ska jag unna mig en vecka ledigt eller två först i alla fall.

Magica de Hex sa...

Hej tjej. Kul att höra av dig. Vi hörs mer framöver!

nillas liv på pinnen sa...

Grattis så långt!
Jag håller tummarna.

Joanna Björkqvist sa...

Vad kul! Grattis! :)

Nadja sa...

Men gud så spännande! Och vad häftigt att du bott i Puerto Rico, dit har vi litegrann funderat på att åka på smekmånad (gud vad det ordet lät flummigt då) Sen tycker jag absolut att du ska åka hit med din pappa. och då kommer jag tjata ihjäl dig om alla platser ni måste åka till. Förresten så kan jag typ inte kommentera din blogg från mobilen, vet inte varför och om jag är ensam om problemet men jag ska kollaupp det :)

Duktiga Tjejen sa...

Tack för alla kommentarer!
Nadja: oh, vad dumt med kommentarerna! Ingen har sagt det innan men jag jag har det problemet med några andra bloggar... Hawaii: Vi tänkte åka på Delfinresa me helt klart vill vi göra en massa annat oxå!

Jojjo sa...

Härligt, grattis! Och fortsatt lycka till!