måndag 9 januari 2012

The final testament of the holy bible.


Innan den här bloggen utvecklas till en gravidblogg byter jag ämne:

Efter mina hundra utlästa böcker förra året har jag bestämt mig för att läsa mindre. Och jag har hittills redan hållit det; bara en utläst hittills i år; James Freys The final testament of the holy bible.

Och vilken start på bokåret sen! Jag älskar James Frey. Tusen små bitar, Min vän Leonard, Bright Shiny Morning och nu den här som var grymt bra. Det finns verkligen ingen författare som Frey.

För er som inte vill läsa på engelska kommer den här ut som Sista Testamentet i år. Ha den under bevakning på Adlibris vetja.

9 kommentarer:

Lisa sa...

Woho den också på svenska, dör lite av lycka! Jag vet inte om jag sagt det, men förutom att jag gillar dig och din blogg till tusen så är du också min bästa guide i bokdjungeln. Tack för tips!

Hanna Lans sa...

Att vara gravid är ingen dans på rosor.Allas graviditeter är olika och det finns inget som inte är normalt. Vissa mår dåligt precis hela tiden, vissa har nästäppa precis hela tiden etc. Vissa andra mår oförskämt bra hela tiden. Det enda man kan göra är att ligga hemma i sängen och tycka synd om sig själv och drilla pappan til barnet att servera glass alla tider på dygnet, eller citronvatten eller vad det än kan vara.

Anneli sa...

Tack för tipset! Jag ska definitivt läsa något av honom.
Hoppas att du snart mår bättre. Det lilla livet kan vara ganska krävande ibland :)

Boel i Sydney sa...

Superstort GRATTIS till din gravidiet, vad roligt!

Jojjo sa...

Det var min första Frey-bok, jag föll som en fura!Och jag misstänker att den blir galet mycket sämre på svenska, faktiskt... Älskar hur han skriver på ett språk som passar just den berättaren, han är ett geni!

Camilla - Vardagslycklig sa...

Nämen, varför vill du läsa mindre? Att läsa känns som en helt godkänd sysselsättning, i jämförelse med att häcka framför tv´n eller datorn (som jag själv gör). Jag önskar att jag läste mer i alla fall :)

Anonym sa...

Hej bästa!
Oj, det är så roligt att läsa igen vad du har haft för dig. Om du bara visste hur glad jag är för din/ Er skull att det snart kommer en liten mini :)
Gulle dig att du orkar traska in på min blogg fastän jag varit usel på att uppdatera den. Du vet, min mobil var mitt verktyg... :/
kram

egoistiska egon sa...

Ja, bra bok!

Mångmamma sa...

Åh, jippie och hurra vad glad jag blev när jag såg att du var gravid, inne hos Maria Engelwinge!
Ja, inte gravid INNE hos M.E men du hajar ...?
Grattis och hoppas ditt eländesillamående går blixtsnabbt över.
:)
Och själv snodde jag din tanke om 100 lästa böcker på ett år inne hos mig, jag har nämligen ingen aning om hur många böcker jag plöjer på ett år så nu ska jag banne mig räkna alla!