måndag 13 februari 2012

Dagsljus?!

Om ni visste hur mycket era kommentarer betyder för mig. Jag är helt överväldigad av alla er som bryr er om mig

Sedan sist har jag inte varit på sjukhuset igen, jag har bara inte orkat vara vid datorn (även om jag har den i sängen). En vecka har gått sedan jag fick dropp, och den veckan har faktiskt varit lite, lite bättre. Jag mår som sämst på eftermiddagarna och kvällarna nu, men förut var det lika illa hela dagarna.

Idag var jag hos barnmorskan igen och tog blodprover etc. Hon hade lite svårt att få ut blod eftersom mina vener var så torra, men det gick tillslut. Jag är fortfarande i vecka 11 och har som mål att klara mig till v. 14, sen bara måste jag må bättre. Vet inte vad jag gör annars. Har fått en ny läkartid för att få förlängd sjukskrivning och jag fortsätter med mina primperan.

Och vet ni; idag var första gången jag  var ute i dagsljus på två veckor, även om det bara var till och från bilen. Solen sken i mitt ansikte och jag fattade knappt vad som hände.

15 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Vad glad jag är att höra av dig igen! Jag tänker ofta på dig och undrar hur det har det!! Skönt att det är liiiiite bättre i alla fall! Nu hoppas vi på mer bättre :)

Västgötskan sa...

Skönt att det går lite bättre. Om än lite.... Hoppas du mår bättre mycket, mycket snart! Styrkekramar till dig!

Colombialiv sa...

Å vad skönt att höra att du mår lite, lite bättre ändå! Det kanske är början på en liten ljusglimt där i slutet av tunneln.

Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Skönt med ett litet livstecken från dig och som vanligt håller jag alla tummar hela tiden - jag får ju INGET gjort! ;)

Hoppas du passade på att dra några riktigt djupa andetag när du ändå var utomhus en stund!

Styrkekram!!!

Anabanana sa...

Våren, våååren kommer att hjälpa till så mycket den kan! <3

Lala sa...

Kul att höra från dig. Saknar dina inlägg! Kram

Husfrun sa...

Håller mina tummar berghårt. Tänk ändå om du i alla fall kunde orka bädda ner dig i en baden baden ute i solen. Men nu ska du baske mig må bra!

Åsa sa...

Men lilla skruttan...fiii faen ...du ska få bli bättre snart, hoppas hoppas hoppas så innerligt..
Va rädd om dig nu <3
Kramar Åsa

MissPkm sa...

Lite gnutta ljusare! Det tar vi, även om vi alla vill att det ska bli mycket bättre! Förhoppningsvis går det iallfall åt rätt håll nu och att du snart kan vara en normal prego med mathysteri och allt annat. Kram

Anneli sa...

Men det är ju helt galet hur du har det. Jag håller alla tummar jag har för att du snart ska må bra igen. Du behöver få njuta av din graviditet nu.
Många styrkekramar till dig!

Emmas Bokhylla sa...

Harligt att du mar lite, lite battre! Hoppas att det bara gar uppat nu!

kramar!!

Fröken Svensson sa...

Usch vad jag lider med dig. Har som sagt varit med om samma process. Krya på dig. Det som sen kommer är alla gånger värt det, det är den enda tröstan just då man mår så där. Hoppas det blir mycket bättre. SNART!! Kramar

appelpaj sa...

jag hejar på dig och hoppas du blir bättre! heja!

Lisa sa...

Gillar att du är tillbaka. Gillar mycket!

Nadja sa...

Vad hjärtskärande det är att läsa om din resa mot din dröm. jga hoppas och tror att du snart kommer få njuta av din graviditet