fredag 30 mars 2012

Eh...hur gick det här till egentligen?


"Plötsligt" insåg jag att jag har en halv Body Shop-butik här hemma. Det är visst inte bara Monki som kör med ekorr-fasoner. Tre likadana nattkrämer?  Och jag vet inte hur många duschkrämer?

Och det är ju liksom inte så att jag bara har produkter från Body Shop. Nejdå, har travar med annat också. Och ändå påstår jag att jag typ inte använder några produkter och shoppar jäääättelite. Fast det är kanske just för att jag använder dem så lite som jag har så många när jag tänker efter. Vilket slöseri.

Jag har visst till exempel ett halvt lager med Joico K-paks hårprodukter också, men de använder jag åtminstone flitigt. Och igår beställde jag mer.

13 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jisses! Hahaha, ibland måste man få svart på vitt hur det står till. Genom att rada upp det man "Inte" köper så ser man! Jag kan kanske komma och shoppa hos dig!? haha

Jojjo sa...

Haha ibland chockar man sig själv! Ungefär som när man (jag) ska flytta och säger att "nej då, jag har inte så mycket saker" tills jag börjar packa och nästan bryter ihop över alla saker. Hur går det till?!

Fröken Svensson sa...

OMG! Någon som är mycket värre än mig ser jag hahaha. Kram!

Västgötskan sa...

Oj oj oj! Hihi! Skänk bort lite till mig annars... ;-))

(Nä, min sambo skulle bli galen). :-D

Ha en fin fredag!
Kram

Mammas machete sa...

Jag känner igen det där, tyvärr. Men för mig kommer det alltid en dag emellanåt då jag bara slänger ALLT. Det är en underbar känsla. Men jag undrar om det är värt den? Kram!/Julia

Christina sa...

Ja du... du är inte ensam är allt jag kan säga.... innan vi flyttade till USA slängde jag massor, kunde inte riktigt dra med mig en massa halvfulla burkar runt jordklotet :-)

Haba sa...

Oj! Men det finns ju värre saker att spendera sina pengar på!

Jag skulle vara likadan, men vi bor i en så liten lya just nu så då jag var gravid gick jag ganska många gånger för att sälja allt extra på loppis. Ville röja undan så mycket som möjligt och nu då vi inte har förvaringsmöjlighet så försöker jag hejda mig med shoppingen :)

sanna sa...

Hej, hamnade på din blogg av en slump. Och gud vad glad jag är att jag hamnade här. Du skriver så underbart. Man blir riktigt glad av att läsa den, ( missförstå mig rätt, unnar dig självklart inte att du mår dåligt av din graviditet ) men i tonen som du skriver på, du är rolig och snabb och härlig :) hoppas du får en bra fortsättning på graviditeten, sluta inte blogga för guds skull :) ps. en kvinna kan inte shoppa för mycket ;P kramar.

Husfrun sa...

Nu kan du ta och öppna en liten Web-shop :)

Husfrun sa...

Nu kan du ta och öppna en liten Web-shop :)

Bara Sara sa...

Ibland blir man chockade men va fasen, det är ju inte direkt ett bästföresdatum på produkterna så det är ju ingen skada att ha dem hemma!

Nathaly sa...

Om du inte redan gör det, börja smörja magen med body butter (helst med kakao) eller ett sånt där kakaostick, så slipper du bristningar :) Ju tidigare du börjar smörja, desto bättre! Kram!

Duktiga Tjejen sa...

Natta: Jag smörjer med bio oil från apoteket! Men ärligt talat brukar jag glömma det... Ska skärpa mig!