tisdag 29 maj 2012

Hungerspelen.


Jag läste just ut första delen, det vill säga Hungerspelen, och yes! Äntligen en bok jag förlorade mig själv i. Det var ett tag sedan sist. Nu ska jag bara läsa del två (Fatta eld) och tre (Revolt) och se om jag gillar dem lika mycket.


Har du inte läst Hungerspelen än är det verkligen ett hett tips.

9 kommentarer:

appelpaj sa...

älskar den!

läser just nu andra delen, bra början!

Anna tänker högt sa...

Jag gillade inte de andra två lika mycket som första, sista boken är klart sämst tycker jag iaf. Men alla böckerna gick ändå lika snabbt att läsa. Man slukas upp av dem som du skriver.

Jojjo sa...

Första boken är helt klart bäst, men de andra två är svårslagna de med! Nästan lite avis på alla som har dem kvar...

Lisa H sa...

Jag uppslukades nog allra mest av Fatta eld! Du har finfin läsning framför dig!

Anonym sa...

Jag vet inte ens vad de handlar om.... :/

-Jenny- sa...

Jag har hört att de gör sig bäst på engelska, men om du rekommenderar den svenska versionen ska jag nog införskaffa böckerna och se om jag också gillar dem.

Annika sa...

Tack för tipset. Du ska få ett här av mig.
Jag är hjälplöst fast i Fatimas hand (Ildefonso Falcones). Hade jag inte vunnit boken så hade jag nog aldrig läst den, för det är inte min typ av litteratur (historisk roman). Men den utspelar sig i mina trakter, Andalusien, i den spännande brytningen mellan muslimer och kristna. Och jädrar vad underhållande den är, boken! Älskar att fastna så i böcker. Det är det bästa som finns. Problemet är att den här är över 900 sidor, så trots att jag läser på nätterna tar den inte slut. Vilket betyder att livet få vänta ett par dagar till innan jag kommer ut på andra sidan.

Bubbel sa...

Tack för tipset - en bra bok är alltid uppskattad!:)

Emma sa...

Den är kanonbra, jag sträckläste hela triologin innan påsk, yummy! Vi har en läsutmaning på LittMag, om just Fantasy, ja skall lägga den på min tipslista!